<strong>PÅ KK-MILA:</strong> NRK-profil og sportsanker Anne Rimmen stilte sporty antrukket under KK-mila lørdag, til tross for at hun ikke kunne løpe som følge av en skade. Foto: Per Ervland
PÅ KK-MILA: NRK-profil og sportsanker Anne Rimmen stilte sporty antrukket under KK-mila lørdag, til tross for at hun ikke kunne løpe som følge av en skade. Foto: Per Ervland Vis mer

Anne Rimmen

- Startet dagen med Nugatti og kanelbolle

Men NRK-profilen har blitt flinkere med trening og kosthold.

Publisert
Sist oppdatert
NRK-profil og sportsanker Anne Rimmen (30) var lørdag en av de såkalt «kjendisharene» under et aller første KK-mila arrangementet, som gikk av stabelen på Aker Brygge i Oslo.

TV-stjernen, som tidligere har blitt kåret «Norges best kledde kvinne», kunne ikke delta i løpet på grunn av en fotskade hun pådro seg i vår, men var sporty kledd i treningstights og store solbriller for å skape stemning og varme opp de over 3000 forventningsfulle kvinnene.

Se flere bilder fra KK-mila her!

- Dette er et veldig positivt arrangement, og så er det så bra at det er skikkelig løpeglede og at ikke alt bare handler om resultater. Det er veldig sosialt og hyggelig, sier hun til KK.no før start:

- Jeg skal dessverre ikke løpe, for jeg ble veldig ivrig på denne løpingen i vår og nå har jeg fått en slags skade i hælen min. Jeg tror egentlig jeg bare løper litt feil jeg altså, men det gjør veldig vondt når jeg løper for mye. Så jeg skal varme opp og heie så godt jeg kan.


LES OGSÅ: - Jeg har trent siden april

Variasjon er nøkkelen

Ifølge Anne er hun nok «som kvinner flest» når det gjelder trening, og ifølge 30-åringen går det litt i rykk og napp.

- Jeg er vel som de fleste andre damer – at det går litt i rykk og napp. Jeg har hatt en veldig sløv periode i sommer og begynnelsen av høsten, men nå har jeg kommet litt i gang igjen nå, smiler hun, og forteller at hun liker best å variere treningen:

- Jeg liker å trene ting som det er litt fart på og litt styrke. Variasjon er vel egentlig stikkordet for min del. Det må ikke bli kjedelig og rutinepreg på det. Jeg har vært medlem av diverse treningssentre opp gjennom årene, med litt varierende hell, men nå prøver jeg litt igjen. Og så har jeg trent litt med personlig trener før, og det funker veldig bra. Jeg trenger en som pusher meg litt.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke blitt treningsnarkoman

<strong>KJÆRESTER:</strong> Anne Rimmen er samboer med tidligere motocross-kjører Ailo Gaup. Her er de på Moods-visningen under høstens Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland
KJÆRESTER: Anne Rimmen er samboer med tidligere motocross-kjører Ailo Gaup. Her er de på Moods-visningen under høstens Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland Vis mer

Nugatti og kanelbolle

30-åringen, som også har blitt omtalt som en av landets flotteste kvinner, liker best å trene for «den gode følelsen», men innrømmer også at hun gjør det for å opprettholde figuren.

- Ja takk begge deler sier nå jeg. Jeg har egentlig aldri vært spesielt flink til å trene dessverre, men jeg har blitt flinkere etter hvert da. Det er jo en utrolig god følelse å ha- når du har vært på trening og fått brukt musklene litt. Jeg er også sånn at jeg synes det er deilig å være litt støl, da føles det som du har gjort noe bra. Kommer man inn i rytmen så blir man nesten litt avhengig av det, forteller hun.

Hvor opptatt er du av å spise riktig i forhold til trening?

- Nja, jeg bor jo sammen med en tidligere idrettsutøver, så jeg vet jo egentlig i teorien hva som er lurt, men jeg er ikke så veldig flink til det. Dagen i dag startet jeg med brødskive med Nugatti og en liten kanelbolle, så det er sikkert ikke helt bra, humrer hun:

- Men forholdet mitt til kosthold er det samme som med trening – gjør det som funker for deg.


Når det gjelder treningmotivasjon, innrømmer NRK-profilen at hun også her er som de fleste andre, og at hun har dager der trening virker alt annet enn fristende.

- Det beste for meg er at jeg har en avtale om at jeg skal på en time sammen med noen, eller med en personlig trener. Det verste er de dagene der jeg prøver å komme meg ut selv. Da går det som regel altfor lang tid hvor jeg prøver å manne meg litt opp, helt til kjæresten min blir oppgitt og sier «Anne, nå må du bare komme deg ut». Men jeg prøver liksom å minne meg på den følelsen det gir, særlig etterpå. For det er jo veldig godt når du har fått brukt kroppen og svettet litt, smiler hun.

LES OGSÅ: - Jeg liker å pynte meg for kjæresten

Gjør det som passer for deg

Annes beste tips til deg som enten ønsker å komme i gang med treningen, delta på et løp som KK-mila, eller rett og slett bare komme i bedre form, er å finne noe du synes er gøy.

- Jeg tenker at folk må finne den typen trening som passer for dem. Vi er liksom forskjellige alle sammen,og jeg har prøvd utrolig mye forskjellig opp gjennom årene. Noe er gøy og noe er veldig kjedelig. Så mitt tips er å prøve seg frem og finne noe som passer og som man synes er gøy. For hvis ikke du har det gøy med treningen så klarer du som regel ikke å fortsette, sier hun:

- Skal du komme i form til noe ala KK-mila, ville jeg tippe at det handler om å trene regelmessig. Jeg har selv aldri løpt så langt, men skal du komme og holde deg i form er det jo det som faktisk må til.

Treningsopplegg for deg

Ønsker du å komme i form til et løp som KK-mila? Da har KK.nos trenings- og kostholdsekspert Ina Garthe laget et supert treningsopplegg for deg:

Kom i form til KK-mila:

 • Del 1 - Motivasjon
 • Del 2 - Utstyr
 • Del 3 - Skadeforebygging
 • Del 4 - Kosthold
 • Del 5 - Treningsprogram
 • Kom i løpeform på åtte uker

  Noe du lurer på? Spør KK.no


  Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

  Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

  <strong>KJENDISHARER:</strong> Anne Rimmen, Tone Damli Aaberge, Else Kåss Furuseth og Didrik Solli-Tangen var kjendisharene under KK-mila. Foto: Per Ervland/Adéle Cappelen Blystad
  KJENDISHARER: Anne Rimmen, Tone Damli Aaberge, Else Kåss Furuseth og Didrik Solli-Tangen var kjendisharene under KK-mila. Foto: Per Ervland/Adéle Cappelen Blystad Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer