Sex

Stemning for sex

Her er 4 enkle råd som kan føre hverdagssexen til nye høyder.

Et sexy soverom kan bidra til hete handlinger mellom laknene. Foto: Image Source
Et sexy soverom kan bidra til hete handlinger mellom laknene. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Et sexy soverom er alfa og omega for suksess mellom laknene, ifølge samlivsekspertene Dan og Jennifer, som driver et nettsted i kjærlighetens ånd.
 • 21 små triks for storslagen sex
 • Ikke vent til fredag
 • Supersex på en helg
 • Du har sikkert opplevd å haste til soverommet, kommet dit og begynt å kle av deg – for så å merke at piffen sakte men siger ut ved synet av den uoppredde sengen, smerten av flisen du akkurat har fått i foten eller ubehaget som følge av trekken fra vinduet, for ikke å snakke om tåfislukten som river i neseborene. Med disse fire tipsene unngår du at sexen stagnerer på grunn av bagateller.

  1. Belysning

  Skarpt gult eller kaldt hvitt lys gjør ingen verdens ting for verken vinterbleke kropper eller sexlysten. Det kan være en vel verdt investering å sette opp downlights eller en nattbordlampe som kan dimmes. Levende lys er uslåelig på soverommet. Du kan sette et brett med kubbelys på gulvet, tenne telys på en hylle på veggen eller sette lys i vinduet. Det finnes dessuten smarte lysholdere som kan festet på veggen med sugekopper. Bare pass på at lysene står trygt, også om sengen begynner å flytte seg bortover gulvet ...

  2. Musikk

  Det er få ting som kan sette dere så raskt i stemning som musikk. Her er altså trikset å sette på noe som fungere for begge, og som ikke forstyrrer. Sensuell musikk er stikkordet. En idé kan være å lage en cd som tar sikte på å speile de ulike fasene av sexen, som rolig, men litt sexy musikk til forspillet, musikk med litt rytme og fart i til akten og avslutningsvis noen ballader som dere kan lytte til når dere puster ut i hverandres armer.

  3. Duft

  Mange undervurderer luktesansen og dens mulighet til å sette en i stemning, eller ikke gjøre det. Du har kanskje opplevd å komme inn på et soverom som stinker sure sokker og andre unevnelige ting, men visste du at duft også kan virke motsatt? Trikset er å få partneren til å forbinde en bestemt lukt med sex, og den lukten kan du bruke bevist til å sette ham i stemning. For eksempel: den første natten dere planlegger å kose dere litt, massér ham med en olje som har en helt bestemt duft. På denne måten ledes tankene hans over på sex neste gang han kjenner duften av denne oljen.

  4. Handling

  Det er ingen triks som slår det å oppleve et seksuelt eventyr med en du er glad i. Husk det, og bruk det for alt det er verdt. Du høster som du sår, så jo mer du gir, jo mer får du tilbake. Trikset er å gjøre ikke bare soverommet, men hele boligen, til en seksuell arena. Minner om het sex på kjøkkenbordet, eller en bestemt stilling dere testet ut på soverommet sist lørdag, vil ligge og lure i underbevisstheten og få dere til å lengte etter mer.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer