Mat

Stilig stæsj for kjøkkennerder

Noe er nyttig, noe er bare tøft - her er våre favoritt-nerdedingser til kjøkkenet.

Publisert
Sist oppdatert
Er mikrobølgeovnen din beste venn, har du neppe vært forskånet fra å brenne deg på ferdigmat og supper som har fått sin passelige dose stråling. Nå kan du enkelt løse problemet ved å skaffe deg et sett med skjeer som skifter farge når mikromaten er for varm. For $9.99 får du tre skjeer som sørger for at du ikke brenner deg. De kan vaskes i oppvaskmaskinen, men er kun ment å brukes i mat som er tilberedt i mikrobølgeovn.

Nyttig? Litt.

Tøft? Helt klart.

 • Varmealarm-skjeene får du fra shop.com
 • Har du mestret kunsten å spise skikkelig med pinner, er det kanskje på tide å skaffe seg nerdeutgaven: sammenleggbare spisepinner. «Spisedelen» av pinnene er laget av tre, mens den delen du holder i, er laget av rustfritt stål. Når du er ferdig med å spise, kan tredelen dyttes ned i metalldelen, og pinnene oppbevares i en medfølgende nylonpose.

  Nyttig? Kanskje for meget drevne sushielskere, litt som biljardspillere som stiller med egen kø.

  Tøft? Å jada.

 • Spisepinnene får du hos ThinkGeek for $19.99
 • Lager du blandede drikker eller har en tendens til å tvangsrøre i kaffen, er kanskje denne koppen din venn. Den kan muligens også fungere dersom du føler et visst behov for å bli hypnotisert. Whirlpool Mug sender nemlig innholdet i koppen rundt og rundt som i en virvelstrøm. Egentlig er den beregnet på barn, men voksne kan nok også la seg fascinere.

  Nyttig? Nuvel.

  Tøft? Veldig.

 • Whirlpool Mug får du his IWantOneOfThose for $9.99
 • Stilig stæsj for kjøkkennerder
  Stilig stæsj for kjøkkennerder
  Stilig stæsj for kjøkkennerder
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer