Stillinger

Stillinger med vri

De er frekkere enn de ser ut.

©F. GIROU/6PA/MAXPPP ILLUSTRATION COUP DE FOUDRE Foto: colourbox.com
©F. GIROU/6PA/MAXPPP ILLUSTRATION COUP DE FOUDRE Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Våryr? Da er disse stillingene midt i blinken. Hver bygger på mer eller mindre kjente prinsipper, men kommer samtidig med en liten ekstra overraskelse.

 • Dump soverommet
 • Lær trafikkreglene for sex
 • Stressa? Prøv kjapp sex

 • 1. Slå på ring

  Du, altså kvinnen inntar cowgirl-stillingen, men overraskelsen er at han har iført seg en vibrerende penisring. Slik får du maksimal klitorisstimuli samtidig som han kan holde det gående lenger.

  2. Spark bak

  Vi går aldri lei av misjonæren, men den kan med fordel tilføres et lite spenningselement. Ifør deg ditt mest sexy stillettpar og gjerne et skjørt som kan løftes opp og legg beina rundt ham. Slik kan du erte ham med skoene dine. Jo dypere han støter, jo røffere erter du ham med stiletthælene dine.

  3. Dusjlek

  Å gjøre det i dusjen kan være en sanselig opplevelse, spesielt hvis badet er dampende hett. Lukk baderomsdøra og la vannet renne på maks i et kvarter før du skrur av og stiller deg i stående doggy style-posisjon med hendene mot veggen og rumpa i været. Bruk deretter isbiter på deg selv og ham under akten, temperaturforandringene vil få nervene deres til å stå i høyspenn.

  4. Ertekroken

  Denne varianten starter med at du setter deg i motsatt cowgirl-stilling, men mens du beveger deg stryker du familiejuvelene hans lett. Veksle mellom stryking og forsiktig, forsiktig «kloring» etter hvert som dere kommer i siget. Bare husk at han er overfølsom rett før orgasmen.

  5. Twister

  Denne stillingen er ser slik ut. Trikset her er at begge jobber sammen for å stimulere g-punktet hennes som han treffer godt i denne stillingen.

  6. Vuggesang

  Her setter du deg på fanget hans, men for en liten vri: legg bena rundt ham og plasser en hånd på bryskassen hans og den andre i senga for støtte. La ham gjøre det samme. Så er det bare å sette i gang og bevege dere frem og tilbake som en sag.

  7. Vindusvasker'n

  Stående sex er en favoritt for mange, men det kan bli enda mer vilt: nemlig om dere stiller dere foran et vindu.

  Les mer om stående sex her.

  Og test gjerne ut disse variantene:

  Stående hundestilling
  Fangevokter
  Bendover
  Sikkerhetsvakt

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer