Stillinger

Stillinger vi ler av

Klarer dere gjennomføre dem er dere glade i hverandre.

Stillinger vi ler av
Publisert
Sist oppdatert
Noen stillinger er og blir komiske. Tør du prøve en av disse? De er ikke akkurat for amatører...
 • Sexstillingene du vil elske
 • Dette blir neppe kjedelig
 • Sprit opp favorittstillingen
 • 1. Erotisk trillebår

  Dersom dere elsker doggy style-posisjonen, i likhet med en høy andel nordmenn, prøv dette. Kvinnen står i doggy style på gulvet, han tar tak i beina hennes og løfter dem fra bakken mens hun støtter seg på hendene. Dette er en ekstremt erotisk stilling som tillater ham å se alt, men som garantert lurer frem smilet under debuten.Se stillingen illustrert her.

  2. Lydig frosk

  Hun står i froskestilling med begge kneskålene pekende utover og støtter seg i gulvet med hendene. Han sitter på knærne på gulvet og holder henne rundt livet.Se stillingen illustrert her.

  3. Løpsk hest

  I denne stillingen sitter mannen i sengen mens kvinnen sitter oppå ham med hendene rundt halsen hans og bena i været, eller hun kan legge seg bakover utfor senga og holde ham i hendene for støtte. Uansett, han manøvrerer henne frem og tilbake som om hun er en rytter som holder seg fast på toppen av en løpsk hest. Se stillingen illustrert her.Og den enda festligere varianten ser du her.

  4. Freidig hoppepute

  Dersom hun liker å være øverst eller misliker det fordi hun føler seg clueless, prøv dette. Tenk vanlig cowgirl-posisjon som utgangspunkt, bare at han løfter bena som om han skal sykle i lufta og spriker litt. Hun bøyer seg godt i knærne, med kneskålene pekende utover og setter seg så ned på ham som om hun var en liten frosk. Med hendene på lårene sine kan hun nå bevege seg opp og ned på ham som om han var en hoppepute.Se stillingen illustrert her.

  5. Lysten billedans

  Og til sist, men ikke minst, her er en variant for dere som virkelig er i det vågale og energiske hjørnet. Stillingen er riktig nok mindre avansert enn den ser ut, men holde deg fast: den er mest egnet for analsex. Dessuten krever den at han har kondisjon og god balanse. Hun står på alle fire med kneskålene pekende utover. Han setter seg ned på henne med ryggen til, som om hun var en hoppepute. For at dette skal fungere fordrer det at begge vrir kroppene slik at han får satt seg på plass og i tillegg klarer å holde balansen. Se stillingen illustrert her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer