Helse & Livsstil

Stjernene avslører ham

Er han den rette? Sjekk hva stjernetegnet sier.

Stjernene avslører ham
Publisert
Sist oppdatert
Du har møtt en mann, han virker bra: kjekk, morsom, han ringer når han har sagt han skal ringe. Likevel lurer du på om han er en bra match. Forfatter Hazel Dixon-Cooper tar i boken Born on a Rotten Day stjernetegnene til hjelp for å gi karakteristikker om 12 typer menn.

Om du tror på slikt eller ikke - kanskje du kjenner igjen noe i mannen i ditt liv?

 • Væren (21.3-20.4): Væren er engasjert, idealistisk og sentimental. Han er heltemodig og barnslig på samme tid. Du har hans fulle oppmerksomhet mens han er sammen med deg, men væren blir sjelden lenge på samme sted. Denne mannen liker jakten og forelskelsen bedre enn personen han jakter, og farter fort videre til neste erobring.

 • Tyren (21.4-21.5): Tyren er tålmodig og utholdende og en sterk person du kan lene deg på. Han har sans for de enkle ting, og gir deg trygghetsfølelse. Imidlertid blir han for dominerende, og vil gjøre alt på sin måte. Han liker at damene kommer i 50-tallsversjon, og vil raskt blande seg opp i alle dine gjøremål.

 • Tvillingene ( 22.5-21.6): Tvillingen er simpelthen uimotståelig: morsom, uavhengig, romantisk og flørtende, han tar deg med storm. Problemet er at han føler at han må dele denne sjarmen med flere enn deg - å få en tvilling til å holde seg på matta, er mildt sagt en utfordring.

 • Krepsen (22.6-23.7): Det første du legger merke til med en mann født i krepsens tegn, er det bedårende, oppriktige smilet hans. Krepsen er søt, morsom, sentimental, sensuell og veldig kjærlig. Han er knyttet til familien, og har tro på evig kjærlighet. Problemet er at han kan bli veldig klengete og uselvstendig, alt handler om å gjøre ting som et par. Hvis du er klar for å bli helt oppslukt av parforholdet er krepsen et godt valg - liker du selvstendigheten din, bør du skygge unna.

 • Løven (24.7-23.8): Løven er varmhjertet, oppriktig romantisk, familieorientert og intelligent. Han er midtpunktet blant familie og venner - strengt tatt er han midtpunktet overalt. Dette gjør at løven er veldig oppmerksomhetskrevende og autoritær og har et sterkt ego. Du vil ofte føle at du lever i skyggen av en løve.

 • Jomfruen (24.8-23.9 ): Jomfruen er trofast, tenkende og god å ha i vanskelige situasjoner. Jomfrumannen kommer hjem i tide, hjelper deg med regningene og er en god pappa. Han er alltid ved din side, klar til å hjelpe. Utfordringen er at han ofte vil bidra også når du ikke har bedt om hjelp. Velmente kommentarer om klær og personlighetstrekk som kan forbedres, kan komme til å irritere deg.

 • Vekten (24.9-23.10): Vekten er morsom, karismatisk og oser av sjarm. Han har god stilsans og en vennlig personlighet som gjør at alle liker ham. Vekten er en idealistisk drømmer som har tro på verdensfred og fair play. Dessverre er han også svært springende og korttenkt, og langt fra den trofaste typen. Han sier kanskje at han vil være sammen med deg for alltid, men for ham betyr ofte «for alltid» de neste tre ukene.

 • Skorpionen (24.10-22.11): Skorpionen er en lojal, idealistisk og lidenskapelig fyr. Han har en magnetisk sjarm som du faller for med det samme. Han er sexy og følsom - kanskje for følsom? Skorpionen er meget intens og reagerer kraftig på det meste. At han i tillegg frykter emosjonell avhengighet og har stor initimitetsangst gjør at du kanskje bør skygge banen.

  Skytten (23.11-21.12): Skytten er ærlig, tillitsfull og optimistisk. Han gir deg mye frihet, og stoler på deg fullt og helt. Livet skal utforskes og nytes, ikke kontrolleres, mener skytten. Han er spontan og leken og tar deg gjerne med på leken. Men ikke i lengden. Skyttens utforskertrang gjør at han snart løper videre til neste kvinne i rekken.

  Steinbukken (22.12-20.1): Steinbukken er sterk, pålitelig og litt sjenert. Han er alltid pen i tøyet og oppfører seg som en gentlemann. Bli ikke overrasket om han eier sitt eget suksessrike selskap. Utfordringen er at denne sterke mannen kan bli i overkant målrettet - på date nummer tre har han antakelig bestemt seg for om dere har noe varig på gang, uavhengig av hva du måtte mene om saken.

  Vannmannen (21.1-18.2): Vannmannen er en nyskapende tenker som ser for seg en praktfull framtid og gjør sitt beste for å sette den ut i livet. Han er spontan, men samtidig praktisk og pålitelig, han leser bøker, bryr seg om samfunnet rundt seg og vil gjerne være både din beste venn og en omtenksom elsker. Imidlertid har vannmannen en mørk side: han kan vise seg å være uberegnelig og hensynsløs og forandre livet ditt uten forvarsel.

  Fiskene (19.2-20.3): Fisken lever for romantikk, og har en forheksende karisma som gjør deg mo i knærne. Han er intuitiv, kjærlig og sympatisk. Han har evnen til virkelig å elske. Problemet er at han først og fremst elsker seg selv, og at han er fullstendig klar over at han kan komme langt med å spille på sjarmen sin. Fisken kan knuse hjertet ditt før du aner det.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer