Stjernetriks

Stjernenes beste skjønnhetstips

12 triks du kan gjøre selv.

Audrina Patridge og Miranda Kerr har frisyrer vi gjerne misunner. Men helst vil vi jo få det til selv! Se tipsene i bildeserien under. Foto: All Over Press
Audrina Patridge og Miranda Kerr har frisyrer vi gjerne misunner. Men helst vil vi jo få det til selv! Se tipsene i bildeserien under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi drømmer alle om det en gang i blant; å se ut som en ekte Hollywood-stjerne, med fantastisk hud, glansfullt, bølgete hår og et plettfritt ytre.

Men stopp en hal.

Selvsagt har stjernene fått god hjelp til å se ut slik de gjør på den røde løperen.

Selv supermodeller har blåmandager, og ingen våkner opp ferdigstylet.

Hemmeligheten ligger selvsagt i god hjelp fra egne makeupartister og stylister som sitter inne med eksperttips og kunnskap om hvordan deres klient kan se flottest ut.

Enten du ønsker deg glatt og glansfullt hår som Demi Moore, eller strålende hud som Kim Kardashian; Dette er triks du bør stjele!

People.com lister opp 25 av stjernenes - og deres stylisters - beste skjønnhetstips. Her er de beste:


Så var det bildene da...

Selv om du er aldri så stylet er det lett å bli misfornøyd med bildene fra tidenes kuleste fest. Kanskje ser du bredere ut enn du er, eller ansiktsuttrykket ditt ser kunstig og rart ut.

Ikke fortvil.

Det finnes selvsagt gode råd for hvordan du blir en enda flottere utgave av deg selv på bilder.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer