Sex

Stjernenes nye sextrend

Vil du ha sex som Sting, Heather Graham og Sean «Diddy» Combs bør du prøve dette.

Skuespiller Heather Graham har stor sans for tantrisk sex. Foto: All Over Press
Skuespiller Heather Graham har stor sans for tantrisk sex. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Når det er snakk om sex hører vi ofte om kjappe løsninger for å bli tent, finne g-punktet, få orgasme og så videre.
 • Ta testen: Hvor bra er sexlivet deres?
 • Den nye trenden innen sex representerer imidlertid det stikk motsatte av kjappe løsninger.

  Tantrisk sex

  Nå handler det om å utforske seg selv og partneren sin, skape nærhet på mer enn det seksuelle planet, bruke tid og andre puste- og berøringsmetoder.
 • Smarte sextips for hverdager
 • Alt dette skal gi en langt sterkere opplevelse, og orgasmene du skal få som følge av denne typen sex skal være dype og fantastiske - et klimaks der både kropp og sjel er involvert. Sexen oppleves som mer meningsfull og får en åndelig dimensjon.Tantrisk sex kalles dette, og både Sting, Heather Graham og Sean «Diddy» Combs er ifølge ABC News store tilhengere og ivrige utøvere.På denne nettsiden (engelskspråklig) finner du en utførlig guide til tantrisk sex, eller «sex for sjelen» som det også kalles. Du kan også se videoer om emnet.

  - Sex er bare overflaten

  Musikeren Sting har beskrevet sin fascinasjon for tantrasex til avisen The Guardian:- Det handler om å gjøre deler av dagen til et rituale sammen med partneren din. Det kan være å se på hverandre, ta på hverandre, ta et bad sammen, gi hverandre massasje for å oppnå en dypere forbindelse. Sex er bare overflaten av tantra, sa Sting.

  Utsetter orgasmen

  Mange som skal lære seg tantrasex, enten på kurs eller via selvhjelpsbøker, gjør initimitetsøvelser i opptil flere uker før de har samleie.
 • Den store sexleketøytesten
 • Øvelsene inkluderer pusteteknikker, berøring og kjærlig ordbruk. Hensikten skal være å overføre gjennom egen kropp og til partnerens. Slik skal man oppnå en spesiell nærhet som kan gjøre sexen enestående. Man utsetter orgasmen til man når det punkt der klimaks blir ekstremt intenst.
 • Kunsten å onanereArtisten Sean «Diddy» Combs har uttalt til avisen The London Mirror at han bruker tantriske teknikker for å bli mer utholdende i senga, og påsto at han ved et tilfellle hadde hatt sex i hele 30 timer med kjæresten sin.
 • 365 dager med sex
 • - Blir ett med partneren

  Skuespiller Heather Graham fortalte i et intervju med avisen Daily Mail at hun begynte med tantrisk sex i 2002.- Poenget er å la det hele bygge seg sakte opp til du til slutt blir ett med partneren din. Det funker for meg, mente Graham.
 • 6 uker til bedre sex
 • Selv om tantrisk sex er hot i kjendisverdenen nå er det ikke noe nytt fenomen. Det har sin opprinnelse i India og har blitt praktisert i over 6000 år. I Sanskrit betyr ordet tantra redskap for vekst/utvidelse eller veving.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer