Stillinger

Stor, liten eller midt på treet?

Finn stillingen som passer utstyret hans perfekt.

Foto: Retna UK / Retna UK All Over
Foto: Retna UK / Retna UK All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Størrelsen er ikke avgjørende for god sex, men noen stillinger fungerer bedre enn andre dersom han er henholdsvis veldig stor, stor, gjennomsnittlig eller litt liten.
 • Her er orgasmestillingen
 • Den store stillingsguiden
 • Finn stillingen for oralsex
 • Stillingen vi elsker
 • Her er fire skreddersydde forslag:

  1. Litt liten

  Dersom han er litt mindre enn gjennomsnittet, prøv en stillinghvor han får full styring og kommer dypt inn uten alt for store anstrengelser. Hun ligger på ryggen med føttene på skuldrene hans eller spriker med dem oppe i lufta. Han lener seg mot henne og styrer støtene. Derfor vil dere like det: Denne stillingen legger an til maksimal penetrasjon. Hun kan også forsterke effekten enkelt ved å krysse og på den måten stramme skjeden og eller stimulere testiklene hans samtidig. Han får også god tilgang til brystvortene hennes, ofte et veldig følsomt område på kvinnekroppen.
 • Dette blir neppe kjedelig
 • 2. Helt gjennomsnittlig

  Den kjente doggy style-posisjonen hvor hun står på alle fire tillater ham å støte dypt og får ham til å virke større. Stillingen kan varieres ved at hun ligger flatt på sengen med ansiktet ned og bena fra hverandre. Eller prøv den stående varianten hvor hun bøyer seg fremover og tar i gulvet eller en stol. Blir det i overkant for «dypt» er det bare å løfte rumpa litt. Derfor vil dere like det: Stillingen er primitiv, dyrisk og med klar rollefordeling: han er den dominerende, hun den underdanige som blir erobret. Stående slik legger rumpa hennes samtidig et press mot testiklene hans og han treffer den fremre og svært sensitive skjedeveggen hennes svært godt.
 • Sexstillingene du vil elske
 • 3. Ganske stor

  Dersom han er nokså stor, men ikke så stor at det gjør vondt i for eksempel doggy style, da er den baklengs cowgirl-stillingen en sikker suksess. Han ligger på ryggen og hun setter seg ned på ham med ryggen til. Hun kan støtte seg på lårene hans og la ham nyte synet av bakenden hennes som går opp og ned foran ham. Eller hun kan lene seg fremover og støtte seg på hendene sine. Utsikten for ham vil være upåklagelig. Bare pass på så ikke han sklir ut. Derfor vil dere like det: Å ikke kunne se hverandre rett inn i øynene betyr at dere kan føle, men ikke se partneren, noe som er ypperlig for fantasier for å gi sexen det lille ekstra. Det er dessuten en enkel måte å forstørre ham på når hun sitter øverst.
 • Bytt roller i senga
 • 4. Veldig stor

  I denne stillingen står han på knærne i senga med rak rygg, og hun ligger på ryggen med ansiktet og kjønnet mot ham. Liggende slik løfter hun bena i været og han hjelper henne å plassere dem på skuldrene sine, mens hun støtter seg i madrassen kun ved hjelp av skuldrene sine. Slik støter han «nedover» og kommer derfor ikke like dypt inn.
 • Finn stillingen for henne
 • Derfor vil dere like det: Denne stillingen tillater ham å penetrere med kortere støt enn i enkelte andre stillinger. Slik stimulerer han også bedre de mange nervene som ligger rett innenfor skjedeåpningen hennes, med det som er hans mest sensitive område også – nemlig penishodet.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer