Sex

Store føtter er lik...

Hørt denne sex-myten før? Sjekk om det stemmer her!

HAR DET NOE Å SI?: Størrelsen på føttene til det mannlige kjønn har faktisk INGEN sammenheng med størrelse på edlere deler. Foto: carballo - Fotolia
HAR DET NOE Å SI?: Størrelsen på føttene til det mannlige kjønn har faktisk INGEN sammenheng med størrelse på edlere deler. Foto: carballo - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dagens svært globaliserte samfunn er det vanskelig å unngå å få med seg hva som skjer på sex-fronten. TV-serier, filmer og nettsider påvirker oss stadig, og vi både hører og ser sex-påstander og sex-tips som kan få oss til å føle oss ganske kjedelige.

KK.no har tidligere skrevet at sexy undertøy på ingen måte gjør sexen bedre, og at tidsrammene du blir fortalt om ofte er helt ute. 

Men så finnes det også en drøss av andre småting du garantert har fanget opp fra dagens popkultur, og som heller ikke er i nærheten av sannheten. 

Du har sikkert hørt det før. «Se på skoene hans, da! Det må være litt av et utstyr på den mannen der.»​ 

Det later til at store føtter faktisk bare vitner om én ting: store sokker, skriver Huffington Post. 

LES OGSÅ: De vanligste sex-tabbene våre

INGEN FORSKJELL: Han varer faktisk ikke lenger med kondom! Det er bare en myte. Foto: REX/Caiaimage/All Over Press
INGEN FORSKJELL: Han varer faktisk ikke lenger med kondom! Det er bare en myte. Foto: REX/Caiaimage/All Over Press Vis mer

Kondom får han ikke til å vare lenger

Helseforsker Dr. Aaron Carroll har blitt hyret inn av den populære Youtube-kanalen MentalFloss for å avkrefte noen veletablerte sex-myter en gang for alle. 

Noen vil kanskje overraske deg, andre visste du nok fra før. 

Kanskje har du prøvd å få partneren din til å bruke kondom for å vare litt lenger? Dette har absolutt ingen effekt, sier Carroll i videoen, som nå er sett av over to millioner mennesker.  

Det viser seg også at bare 11 prosent av kvinner mellom 18 og 86 år fjerner kjønnshåret jevnlig. Kanskje busk er tilbake? Eller kanskje det faktisk aldri var ut? 

Jeanette Stigsson, farmasøyt hos Vitusapotek, har tidligere uttalt til KK.no at det kan være fornuftig å barbere kun bikinilinjen, ikke alt kjønnshåret. Det har nemlig en viktig beskyttelsesfunksjon.

– Det holder på fuktigheten, beskytter mot infeksjoner og reduserer friksjon. En teori er også at kjønnshår faktisk øker sexlysten fordi det sprer seksuelt stimulerende dufter som produseres av kroppen, i tillegg til at håret er et tegn på seksuell modenhet.

LES OGSÅ: Derfor sovner han etter sex

Disse sex-mytene, og mange flere, blir altså avkreftet i videoen under. Kos deg!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer