Sko

Stygge sko, fornøyde føtter

Trenden med stygge, men praktiske sko vil ingen ende ta. Nå er det Yogiskids som gjelder.

Yogiskids fra Yogitoes er siste skrik innen kategorien «stygge, men funksjonelle» sko. Foto: Produsentene
Yogiskids fra Yogitoes er siste skrik innen kategorien «stygge, men funksjonelle» sko. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Siste tilskudd på stammen av ikke spesielt lekre, men likevel funksjonelle sko, er Yogiskids. Skoene er på full fremmarsj i USA. De amerikanske flip-flop-skoene kommer fra Yogitoes, som produserer en rekke spesialutstyr for yogafans, for eksempel yogamatter og egne yoga-hårbånd(!). Yogiskids skal være de perfekte skoene å smette på seg etter yogatimen (som forgår barbent). Et utvalg av knotter jobber for å stimulere tærne dine, slik at også undersåttene får seg litt trim. Om det er noen vits i? Ikke vet vi. Men for relativt rimelige 20 dollar er det ikke all verdens krise om de kun viser seg å være praktiske - du betaler i alle fall ikke for utseendet.Les mer om Yogiskids herDet er ikke lenge siden kk.no kunne fortelle deg om Masai Barefoot Techonology-skoene, som med sine avrundede såler og pussige utseende kanskje ikke vinner noen estetikk-priser, men som likevel har blitt svært populære - også hos kjendisene. Populariteten skriver seg først og fremst fra skoens praktiske fordeler - bedre holdning, mindre belastning av knærne og mer muskelarbeid for hvert skritt. Selv superstjerner som til enhver tid står i fare for å bli fanget i parazzienes kameralinser, sverger til de ikke spesielt vakre skoene.
  • Les mer om Masai-skoene her
  • Crocs er et annet merke «stygge sko» som også har blitt utrolig populære verden over. Skoene, som i utgangspunktet ble laget for båtglade mennesker som ønsket seg sko som ikke glir på ripa, og som samtidig slipper ut igjen vannet som havner oppi dem i høy sjø, har gått fra å være spesialsko til å bli populært fottøy for folket - fordi de er behagelige. Crocs har små nupper som masserer føttene dine når du går, og skoene veier knapt noe som helst. Utseendet er knapt noe å skryte av. Så populære har skoene faktisk blitt, at det florerer av kopier på markedet.
  • Les mer om Crocs her

  • Les artikkelen gratis

    Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.