Hår

Styling har aldri vært enklere

Har du glatt hår og ønsker deg bølger eller krøller, eller er du en krølltopp som drømmer om silkeglatt hår?

FORANDRER TEKSTUREN: Med den nye behandlingen fra Wella Professionals kan du fint få glatt lugg og bølger i lengdene.  Foto: All Over Press
FORANDRER TEKSTUREN: Med den nye behandlingen fra Wella Professionals kan du fint få glatt lugg og bølger i lengdene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er en kjent sak at vi kvinner ofte ønsker oss det håret vi ikke fikk fra naturens side. De med krøller vil ha rett hår, de med rett hår vil ha krøller, blondinene drømmer om mørk man, mens brunettene vil ha lyse lokker.

Akkurat fargen kan du enten få fikset hos frisøren eller forandre selv hjemme, men teksturen er det gjerne litt mer styr med.

Ny behandling

Nå lanserer Wella Professionals derfor Texture Transformation, en behandling som gjør at du kan få akkurat den teksturen i håret du alltid har ønsket deg.

Det dreier seg om en behandling du får utført hos frisøren, og den minner mye om en permanent.

Selvsagt har du også tidligere kunnet krølle, bølge eller rette ditt eget hår, men prosessen er tidkrevende, kortvarig og av og til tungvint.

Hvem har vel ikke opplevd å se hele sveisen forsvinne etter et møte med fuktig luft og litt vind?

LES OGSÅ: Sjekk hvor sunt håret ditt er

Denne behandling forandrer faktisk hårets tekstur, og gir derfor et mer varig resultat.

Hvor lenge varer resultatet?
Teksturbehandling som varer i flere uker, men nøyaktig varighet er avhengig av ymse faktorer.

– Varigheten varierer fra hårkvalitet til hårkvalitet. Curl it- og Wave it-behandlingene vil avta etter 6-7 uker, forklarer Else Marie Hasle hos Procter & Gamble Norge.

– Når det gjelder glattebehandlingen, vil også virkningen avta etter 6-7 uker, men dersom du skal ha den opprinnelige hårstrukturen tilbake, må håret vokse ut.

– Dersom du vil fortsette med behandlingene, så kan du ta Curl it og Wave it over der du sist hadde det, mens du kun tar Straighten it på ettervekst, siden denne behandlingen er sterkere, sier Else Marie Hasle.

Bedre kontroll

I tillegg lover produsenten at håret blir enklere å style etter denne behandlingen.

For dette handler ikke bare om permanenter og glattebehandlinger.

– Resultatet handler ikke bare om at håret er krøllete, bølgete eller rett, men hvordan selve hårfibrene transformeres til noe mer håndterlig, slik at det blir lettere å style og etterlates i en optimal tilstand, forklarer Damon Kidd.

Den nye behandlingen skal altså gjøre håret mer håndterbart.

– Alle vet at et salongstylet hår er nesten umulig å gjenskape hjemme, men med Texture Transformation blir håret lettere å style med mindre innsats, heter det i en pressemelding.

Tre varianter

Texture Transformation består av tre ulike behandlinger: Silky Sleekness, Alluring Waves og Bouncy Curls.

Hver behandling kan skreddersys etter hvor glatt, krøllete eller bølgete hår du ønsker, og dette gjør du i samråd med din frisør.

I tillegg kan du velge bestemte effekter i ulike deler av håret, slik at du kan få en helhetlig frisyre med ulik tekstur i forskjellige partier.

Gå for eksempel for mer bevegelse på kronen, glatte eller bølgete lengder, eller rett og slett en glattere pannelugg.

Uansett hvilken av de tre behandlingene du går for foregår prosessen hos en utdannet frisør i salong, før du følger opp med tilpassede produkter hjemme.

Behandlingen skal være tilgjengelig i alle Wella frisørsalonger.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer