Julemat

Styr unna ribbekrisa!

Her er alle julemat-oppskrifter og triks du ikke klarer deg uten.

Slik skal den se ut! Foto: All Over Press
Slik skal den se ut! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Står det ribbe, pinnekjøtt eller juletorsk på menyen?

Selv om du har laget det samme i flere år, er det alltid kjekt med en oppfrisker når selveste julaften er her.

Uansett hva du foretrekker å spise på julaften finner du det du trenger av veiledning her.

På vår meny står alles favoritter i julen!

Garantert sprø svor på ribba? Klikk her!

PINNEKJØTT
PINNEKJØTT Vis mer
KALKUN Foto: Hanne Buxrud
KALKUN Foto: Hanne Buxrud Vis mer
RIBBE OG MEDISTERKAKER Foto: Hanne Buxrud, AOP
RIBBE OG MEDISTERKAKER Foto: Hanne Buxrud, AOP Vis mer
JULETORSK Foto: Hanne Buxrud
JULETORSK Foto: Hanne Buxrud Vis mer
SJEFREDAKTØRENS BACALAO
SJEFREDAKTØRENS BACALAO Vis mer
GRAVLAKS MED SENNEPSSAUS
GRAVLAKS MED SENNEPSSAUS Vis mer

Her er KK.nos julemeny:

  • Pinnekjøtt
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Ribbe og medisterkaker
  • Juletorsk
  • Julebacalao
  • Gravlaks med sennepssaus





























  • FRUKTSALAT
    FRUKTSALAT Vis mer
    RISKREM Foto: Hanne Buxrud
    RISKREM Foto: Hanne Buxrud Vis mer
    KARAMELL-PUDDING
    KARAMELL-PUDDING Vis mer

    Dessert:

  • Riskrem med bringebærsaus
  • Karamellpudding med fløte
  • Fruktsalat















  • Drikke:

  • Jeanette Roedes julegløgg

  • Velbekomme!

    Deler av denne artikkelen er tidligere publisert på KK.no.

    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer