Annonsørinnhold

No7

Testpilot

Superingrediensen alle snakker om - nå kan du teste gratis!

Vi søker 6 personer som vil teste den nye serien Pure Retinol fra No7. Serien inneholder retinol, ingrediensen som jobber med både pigmentering, linjer og hudtekstur, og er en av de mest hardtarbeidende innen hudpleie.

RETINOL: En hudpleieverdens vidunderingrediens og fast inventar i hudpleierutinen hos de fleste hudleger. Nå kan du teste den nye serien No7 Pure Retinol, med den berømte ingrediensen, gratis!
RETINOL: En hudpleieverdens vidunderingrediens og fast inventar i hudpleierutinen hos de fleste hudleger. Nå kan du teste den nye serien No7 Pure Retinol, med den berømte ingrediensen, gratis! Vis mer

Vi søker 6 personer, mellom 25 - 60 år, som vil teste den nye serien Pure Retinol fra No7. Serien inneholder retinol, superingrediensen som jobber med både pigmentering, linjer og hudtekstur, en av de mest hardtarbeidende innen hudpleie.

Retinol er ingrediensen de fleste hudleger, hudpleiere og hudpleienerder bruker. Av alle ingredienser i denne uendelige jungelen av hudpleie, er retinol, eller A-vitamin om du vil, av dem som kan vise til best resultat. Retinol og solkrem er kanskje det nærmeste ungdomskilden man kommer når det gjelder hudpleie. Retinol har vært studert godt opp igjennom årene og ble først brukt som behandling for akne i 1943, inntil en studie avdekket at ingrediensen også hadde god effekt på aldringstegn i 1983.

Testpersoner vil få en spesialtilpasset pakke med produkter til morgen og kveldsrutine, inkludert Pure Retinol serien, satt sammen av ekspertene fra No7.

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER.

RETINOL er ingrediensen du skal se etter om du vil ha virkelig effektive produkter.
RETINOL er ingrediensen du skal se etter om du vil ha virkelig effektive produkter. Vis mer

Hvorfor retinol?

Retinol er en form for A-vitamin. Det finnes flere former av for A-vitamin, noen mer aktive enn andre. Retinol i riktig formel er effektiv og kan brukes av de fleste hudtyper. Alle hudtyper kan se fordeler med retinol, men bivirkninger som rød, irritert hud og flassing kan forekomme. Det er derfor viktig å starte forsiktig med denne ingrediensen og jobbe opp hudens toleranse.

Grunnen til at akkurat denne ingrediensen er så populær er fordi den kan forbedre flere hudtilstander samtidig, som vil gi opplevelsen av en mye sterkere, sunnere og fastere hud. Ønsker man å forbedre huden og redusere aldringstegn, er det anbefalt å begynne med retinol etter fylte 30 år.

Retinol kan:

 • Balansere talgproduksjonen, som kan redusere store porer
 • Stimulere produksjonen av kollagen og elastin og kan dermed redusere linjer og rynker
 • Øker cellefornyelsen, slik at huden kan se friskere ut
 • Bidrar til en bedre fordeling av melanin i huden og kan dermed redusere pigmentering
 • Forbedrer hudteksturen

Retinol omdannes til retinaldehyd og deretter retinsyre i huden. Retinsyre binder seg til, og stimulerer, retinoidreseptorene vi har i huden og setter i gang flere endringer i huden på cellenivå.

Denne prosessen kan ta tid, men de fleste vil kunne se de første, positive endringene i huden etter 4-6 uker.

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER.

MYKE hender med forbedret hud og reduserte aldringstegn ved bruk av håndkremen fra No7 Pure Retinol.
MYKE hender med forbedret hud og reduserte aldringstegn ved bruk av håndkremen fra No7 Pure Retinol. Vis mer

Et profesjonelt produkt til hjemmebruk

Retinol kan være en vanskelig ingrediens å formulere, slik at den holder seg stabil. Produkter med retinol er derfor ofte kostbare, men forskerne bak No7 har løst koden. Endelig lanseres et retinolserum med klinisk dokumenterte resultater, til en fornuftig pris! Pure Retinol-serien fra No7 består av 4 produkter:

 • No7 Pure Retinol Eye Cream
 • No7 Pure Retinol Night Repair Cream
 • No7 Pure Retinol 0,3% Night Concentrate
 • No7 Pure Retinol Hand Cream

Pure Retinol-serien fra No7 lanseres hos Boots Apotek i august 2022

Alle produktene i serien inneholder retinol, og serumet Pure Retinol 0,3% Night Concentrate, er det mest effektive. Retinolen er innkapslet og produktene i serien skal derfor være trygge å bruke for alle hudtyper. Det er anbefalt å starte forsiktig med retinol. Det er sammenlignbart med trening, man jobber opp styrke over tid.

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER.

RETINOL brukes alltid i kveldsrutinen og vil i løpet av noen uker kunne redusere store porer, pigmentering og gi en forbedret hudtekstur. FOTO: Vikki Grant
RETINOL brukes alltid i kveldsrutinen og vil i løpet av noen uker kunne redusere store porer, pigmentering og gi en forbedret hudtekstur. FOTO: Vikki Grant Vis mer

Retinol i en rutine

Det er viktig å beskytte huden med SPF og sørge for å gi den nok fuktighet når man bruker retinol. Serien Pure Retinol er laget for å brukes sammen. Det anbefales at man starter med Pure Retinol Eye Cream og Pure Retinol Night Repair Cream i kveldsrutinen. Produktene påføres etter rens, på tørr hud. De brukes 3 dager i uken, ikke påfølgende kvelder. Etter ca. 2 uker kan man inkludere Pure Retinol 0,3% Night Concentrate i kveldsrutinen, etter rens, på tørr hud, før øyekrem og nattkrem. Med en slik rutine vil man rask begynne å se resultater.

I begynnelsen kan huden føles litt tørr, da kan man legge til et fuktighetsserum eller påføre fuktighetskrem flere ganger i løpet av dagen. Det er også viktig å beskytte huden med høy solfaktor i løpet av dagen. Helst SPF 30 eller SPF 50.

Etter noen uker kan man se tydelige resultater i huden som:

 • linjer ser jevnere ut
 • ujevn pigmentering ser redusert ut
 • huden har en ny glød
 • porene ser mindre ut
 • hudteksturen er forbedret
 • huden oppleves fastere
 • hudtonen er jevnere

Alle produktene i Pure Retinol-serien inneholder også beroligende og styrkende ingredienser som bisabolol, peptider og panthenol.

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER.

Enkelt og Effektivt

For å gjøre testperioden og hudpleierutinen så enkel som mulig, setter ekspertene i No7 sammen en spesialtilpasset hudpleierutine til deg. Denne skal brukes morgen og kveld.

Svarfrist: 9.mai 2022

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.