Smoothie

Supermodell-smoothien du bør prøve

Slik holder Rosie Huntington-Whiteley helsa i sjakk.

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY: Supermodellen trener mye, og er for tiden svært hekta på smoothie. Foto: All Over Press
ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY: Supermodellen trener mye, og er for tiden svært hekta på smoothie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi kan riktignok ikke garantere at smoothien gir deg kroppen til supermodell Rosie Huntington-Whiteley (25), men hennes sunne livsstil kan kanskje ha noe for seg.

Ifølge Daily Mirror unngår supermodellen sjokolade, og bøtter i stedet nedpå med frukt, grønnsaker og hjemmelagde ingredienser - som blant annet smoothie.

LES OGSÅ: Slik gjør du smoothien enda sunnere

VELDREID: Rosie Huntington-Whiteley har sin egen undertøyskolleksjon «Rosie For Autograph» hos den britiske kleskjeden Marks & Spencer.  Foto: All Over Press
VELDREID: Rosie Huntington-Whiteley har sin egen undertøyskolleksjon «Rosie For Autograph» hos den britiske kleskjeden Marks & Spencer. Foto: All Over Press Vis mer

Dette drikker hun

Her er en av hennes favorittsmoothier, ifølge Handbag.com

Rosies smoothie:
4 blader romanosalat
2 selleristilker
1 kopp med fersk spinat
1 eple, skrelt og hakket
1 pære
1/2 banan
1 1/2 kopp med vann

Hun tilsetter også det japanske algeproduktet chlorella i juicene sine, som inneholder store konsentrasjoner av nukleinsyrer, vitaminer, mineraler, og aminosyrer.

Dette skal blant annet være bra for negler, hud og hår.

I tillegg til et sunt kosthold, trener Rosie også jevnlig. Hun blir ofte observert på vei til og fra treningssenteret av ivrige paparazzier.






LES OGSÅ: Hvor smart er smoothien din, egentlig?

Glem ikke å spise vanlig mat

Smoothie har blitt en utrolig populær form for mellommåltid og drikk de siste årene. Men er det bra å rense kroppen med juice og ingenting annet?

Nei, mener Kari H. Bugge, ernæringsfysiolog og fagsjef ved Grete Roede AS.

– Juice er i seg selv både sunt og næringsrikt, og med de nye juicene får man ferske, smakfulle og ekstra næringsrik juice. Juice er likevel ikke et fullverdig måltid og kan ikke erstatte mat, selv om det bidrar med mye vitaminer og antioksidanter og en del mineraler, har Bugge uttalt til KK.no ved en tidligere anledning.

Joda, smoothies har mange helsefordeler, men det er likevel ikke noe du kan drikke ubegrensede mengder av, selv om den er laget av frukt og er rik på næringsstoffer og vitaminer.

Hvis du passer på linjene, gjør du lurt i å begrense smoothieinntaket, da drikken kan være mer fetende enn brus. Visste du at en stor smoothie kan inneholde opp mot 80 gram sukker og 350 kalorier?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer