Sminke

Supermodelltrikset som gir sexy kinnbein

Bytt ut rouge med solpudder for superlekker effekt.

STJEL TRIKSET: Supermodell Daria Werbowy får nok ofte hjelp til sminken, men det er jo bare enda en grunn til å stjele triksene og kopiere den supersexy looken. Prøv å bytte ut rougen med et solpudder, gjerne i kremform, for å fremheve kinnbeina slik supermodellen elsker å gjøre, både privat og på jobb. Foto: REX/Charles Sykes/All Over Press
STJEL TRIKSET: Supermodell Daria Werbowy får nok ofte hjelp til sminken, men det er jo bare enda en grunn til å stjele triksene og kopiere den supersexy looken. Prøv å bytte ut rougen med et solpudder, gjerne i kremform, for å fremheve kinnbeina slik supermodellen elsker å gjøre, både privat og på jobb. Foto: REX/Charles Sykes/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er slett ikke alt supermodellene gjør vi bør herme etter. Ekstreme slankekurer bør du naturligvis holde deg unna, for å nevne noe. 

Likevel er det noen av triksene disse supermodellene bruker som du kan adoptere – helt uten fare for helsen din.

Solpuddertrikset er helt klart høyt på listen av disse. Med dette trikset kan du få sexy kinnbein i en fei, og du trenger ikke engang å være født med dem.

LES OGSÅ: Bli supermodell-sexy på 1-2-3

KINNBEIN: Helena Christensen elsker å framheve sine allerede fabelaktige kinnbein med litt solpudder. Du kan naturligvis kombinere dette med rouge for å gi kinnene en enda friskere farge, men solpudder alene er ofte nok.  Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.com
KINNBEIN: Helena Christensen elsker å framheve sine allerede fabelaktige kinnbein med litt solpudder. Du kan naturligvis kombinere dette med rouge for å gi kinnene en enda friskere farge, men solpudder alene er ofte nok. Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.com Vis mer

LES OGSÅ: Slik får du supermodell-hud

Dropp rougen!

Mange bruker solpudder feil, og den aller vanligste feilen er å legge produktet i hele ansiktet.

Det kan få huden din til å se tørr ut, gi deg en unaturlig brunfarge og gi ansiktet ditt et flatt utseende. I tillegg kan det faktisk gjøre at du ser eldre ut.

Heller enn å bruke solpudderet i hele ansiktet, bør du altså plassere dette produktet mer strategisk enn som så. For eksempel kan du bruke det i stedet for rouge.

Ved å droppe rougen og heller bruke et solpudder, fremhever du kinnbeina og gir deg selv en sunn glød.

LES OGSÅ: Slik blir du sommerbrun uten sol

Unngå skimmer

For å få et best mulig resultat, bør du velge et solpudder eller et pudder som er mørkere enn din naturlig hudfarge.

Du bør unngå glitter og skimmer, noe som bare framhever tørr hud og fine linjer.

Aller best er det faktisk å bruke et kremprodukt.

Det er enklere å jobbe med og ser mer naturlig ut. Dessuten gir det en fin glød helt uten at du trenger skimmer. 

– Å bruke solpudder som rouge på solbrun hud gir en vakker, «vindbrent» effekt, sier makeupartist Hannah Murray til Byrdie.com.

– Tenk på Daria (Werbowy, journ.anm.) på seilbåten sin etter en uke på havet.

Slik gjør du det

Dersom du fortsatt er skikkelig vinterbleik, kan det være du må gi fjeset litt sommerlig glød med en selvbruningskrem allerede før du begynner.

Solpudder på veldig blek hud ser fort mer skittent enn vakkert ut, og derfor anbefaler mange makeupartister at du faktisk unngår å bruke dette produktet om vinteren. Med mindre du jukser litt med gløden i huden, da. 

Unngå de mørkeste fargene og gå heller for en tone som er bare et par nyanser dypere enn din egen hud. Da får du et penest, mest mulig naturlig resultat. 

Sug inn kinnene litt for å se nøyaktig hvor kinnbeina dine er. Legg så solpudderet i hulrommet under dem og dus fargen godt ut mot tinningen. Gjenta til du har fått ønsket dybde.

Det er best å starte forsiktig og heller gjenta påføringen, for da unngår du å få unaturlige striper. 

For å framheve kinnbeina enda mer, kan du avslutte med en highlighter. Denne legger du oppå kinnbeina, noe som gir huden en fabelaktig vakker glød. Det er ikke for ingenting at highlighting kalles sminketrikset som gjør deg enda vakrere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer