Hjemmelaget Sjokolade

Supersjokolade som er perfekt etter trening

Eller hvis du bare vil unne deg noe litt ekstra!

HJEMMELAGET SJOKOLADE MED BANAN OG GOJIBÆR: Trenings- og livsstilsblogger Elisa Røtterud deler sjokoladeoppskrift på sin blogg. Perfekt etter trening,med banan, kakao og gojibær! Foto: http://www.elisarotterud.no/
HJEMMELAGET SJOKOLADE MED BANAN OG GOJIBÆR: Trenings- og livsstilsblogger Elisa Røtterud deler sjokoladeoppskrift på sin blogg. Perfekt etter trening,med banan, kakao og gojibær! Foto: http://www.elisarotterud.no/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Sjokolade er noe vi ALDRI går lei, og det beste av alt er at det faktisk har vist seg å være topp for helsa også - særlig hvis du velger den mørke varianten!

– Mørk sjokolade anses som sunt fordi den inneholder helsebringende plantestoffer, mineraler og antioksidanter.

- Denne sjokoladen inneholder mye kakao, og det er i kakaoen de helsebringende stoffene finnes, har ernæringsfysiolog i SomeBody AS, Nina Helen Standal, tidligere uttalt til KK.no.

Noen biter med mørk sjokolade per dag, er altså fordelaktig. Og hvis du ønsker å ta «sunnhetsskrittet» enda lenger, så kan du prøve å lage din helt egen variant. 

LES OGSÅ: Denne supermaten kan irritere magen

Perfekt etter trening

Trenings- og livsstilsblogger Elisa Røtterud er en supersprek dame, som elsker å dra på turer i fjellet, ekspedisjoner i utlandet og holde seg i fysisk aktivitet. 

På bloggen sin delte hun nylig en knallgod sjokoladeoppskrift - og det herlige med den, er at den er så sunn og energirik at du kan spise den rett etter trening, for topp påfyll!

I tillegg til kakao - som jo er en antioksidantbombe, så inneholder sjokoladen sunn næring fra banan, gojibær, hampfrø, peanøtter og kaffe - som bidrar med fett, vitaminer og mineraler. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer