Sol

Supre sommerfrisyrer

De blir bare finere av en dag med strand, sol og saltvann.

Supre sommerfrisyrer
Publisert
Sist oppdatert
Sommerens hårtrender er perfekte fine dager i sola.

Litt rufsete, oppsatte knuter blir bare kulere etter en dag med saltvann og sol. Søte, smale fletter holder håret borte fra ansiktet. Og sommerens store hårtrend, det smale hårbåndet, holder lokkene på plass.

 • Les også: Sexy solkysset strandmote

 • Holder dagen igjennnom

  Enten du skal surfe, bygge sandslott eller bare ligge på en solseng og bli langsomt brun - her er frisyrene som funker.

  Sommerens fineste festfrisyrer:


  Sommeren er festtid. Og det er en takknemlig tid av året å pynte seg på. Leggene er brune, håret har fått gylne striper, og kinnene har fått frisk farge. Butikkene er fulle av lekre sommerkjoler og sexy sandaler. Makeupen skal være frisk og søt, og er enkel å få til selv på ti minutter. Slik får du stilen.


  Skal du handle til ferieturen?

  Disse skoene er lekre til solbrune føtter. Og slik finner du det rette badetøyet.

  Her er nyhetene

  Vårens nyheter er søte bikinitruser med et lite tilhørende skjørt. Velg og vrak i ulike mønstre og modeller. I tillegg er tilbehør som gullkjeder og kule hatter i Panama-stil et must.

  12 vakre bikinier bikinier
  Slik er ellers trendene

  Bikinitoppene kommer både med halterneck og med ordinære stropper denne sommeren. Den klassiske badedrakten er tilbake. Gutta må finne seg i å dele bermudashortsen med oss. Og det flagrende sarongskjørtet er tilbake. Det er superpraktisk å ha i kofferten, og kan brukes både som ekstra håndkle og som kjole.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer