Frisyre

Sveisen alle vil ha nå

Jennifer Aniston og andre kjendiser lar lokkene falle.

HALVLANG BOB: Jennifer Aniston med ny frisyre - skulderlang bob som er lang foran og noe kortere bak. Foto: All Over Press
HALVLANG BOB: Jennifer Aniston med ny frisyre - skulderlang bob som er lang foran og noe kortere bak. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stadig flere stjerner har latt de lange lokkene falle.

Skjønnheter som Scarlett Johansson, Keira Knightley og Jessica Alba droppet mennenes drømmefrisyre til fordel for en kortere bob.

For noen uker siden lot også Jennifer Aniston saksen ta for seg. Og dét kan tyde på at tusenvis kommer til å stikke innom frisørsalongen dette året...

SE OGSÅ: Hjelp, se hva som er tilbake!

Trendsetter Aniston

Jennifer Aniston vil alltid være mest kjent for «Rachel-klippen» på 90-tallet. Men selv etter at hun droppet den oppklippede langhårede stilen, har hun vært en trendsetter for hårfrisyrer.

Vi nevner bare det superrette håret, fletteluggen og de rufsete, solblekede California-babe bølgene.

Se store bilder av den nye frisyren her:


- På tide med noe nytt

Stjernens hårstylist gjennom mange år, Chris McMillan, avslører til Allure.com hvorfor Aniston valgte å skifte hårfrisyre denne gangen.

- Det var på tide med noe nytt. Jeg er blitt forelsket i bobfrisyren igjen. Det er så mange lange, oppklippede frisyrer - ikke misforstå, jeg elsker det - men alle i «The Real Housewives of Beverly Hills» har det, hvis du skjønner hva jeg mener? Og hva er det motsatte av det?, spør han.


Stem her!

Hva synes du om boben?
Be om dette hos frisøren

Hvis du har lyst på Anistons frisyre - og det er det sikkert tusenvis av kvinner som vil - bør du be om følgende hos frisøren, ifølge McMillan.

- Frisyren er kortere framme enn bak. Det gir det en moderne «edge». For å holde den moderne, må boben ikke være for avrundet i kantene og heller ikke for oppklippet, sier hårstylisten til Allure.com.

Nå skal det være kort

Og det er ikke bare Aniston som har valgt å gå for en kortere, mer praktisk frisyre.

Scarlett Johansson, Keira Knightley, Jessica Alba, Hayden Panettiere og Olivia Palermo er bare noen eksempler på kjendiser som foretrekker det kort for tiden.

Se store bilder her:


Ikke klar for å klippe deg?

Fremdeles ikke sikker på om du vil skille deg av med de lange lokkene? Da kan du gå for en «juksebob». Ved å sette håret halvveis opp får du en fin bobeffekt.

Se eksempler her:

Slik gjør du: Samle håret i en løs hestehale som du ruller inn under håret og fester med spenner. Lag gjerne også noen krøller. Å krølle håret er dessuten en enkel måte å variere frisyren på for deg som allerede har klippet håret i en bob.

Elsker den!
 
467 (69%)
Fin, men ikke helt min stil
 
135 (20%)
Liker den ikke
 
47 (7%)
Usikker
 
32 (5%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer