Kjøtt

Svinefilet penne

En rask og god pastarett som smaker godt med litt brød til. Tilberedningstid: 25 min.

(Illustrasjonsfoto)
(Illustrasjonsfoto) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




2 porsjoner

300 g svinekjøtt (i strimler)
Pasta penne (gjerne fullkorn)
2 ss olje
1 løk (hakket)
1 rød paprika (små biter)
2 fedd hvitløk
1 gulrot (revet)
1 boks hermetiske tomater (hakkede)
1/2 terning hønsebuljong
1 dl vann
salt og pepper

Bland løk, paprika, hvitløk, gulrot og tomater i en kjele. Hell over buljong med vann og la koke i 15 min. Salt og pepper etter smak. Kok pasta som anvist på pakken, og brun kjøttet raskt i panne. Bland så pasta og kjøtt inn i tomatsausen.

  • Tilbake til ukeplanen



  • (Illustrasjonsfoto)
    (Illustrasjonsfoto) Vis mer
    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer