Oralsex

Synes du oralsex er ekkelt?

- Snakk åpent med partneren din om dette, sier eksperten.

ORALSEX: Mange synes det er litt ekkelt å gi oralsex. Heldigvis finnes det råd som kan gjøre det litt lettere.  Foto: V&P Photo Studio - Fotolia
ORALSEX: Mange synes det er litt ekkelt å gi oralsex. Heldigvis finnes det råd som kan gjøre det litt lettere. Foto: V&P Photo Studio - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Er partneren din en generøs giver av oralsex, mens du synes det er litt ekkelt? Du er langt fra den eneste.

Mange av oss sliter veldig med akkurat denne delen av sexlivet. Kanskje du får brekningsreflekser, eller du rett og slett synes det er guffent. 

Det viktigste å huske på, er at du ikke skal gjøre ting du føler deg ukomfortabel med! Dette er alfa og omega, forklarer ekspertene. Men, dersom du faktisk ønsker å gi partneren god oralsex, men ikke klarer det, har de flere gode tips å komme med. 

LES OGSÅ: Alle andre har ikke bedre sex enn deg

Vanlig å ikke ville gi oralsex

Ifølge Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og ekspert innen sex- og samliv, er oralsex langt fra en selvfølge for alle.

- Media gir inntrykk av at alle har oralsex nå for tiden, men det er ikke sant. Det er svært mange som ikke vil gjøre det.

- Det er også en myte at alle menn forventer oralsex – de aller fleste ålreite folk vet at det er veldig galt å presse partneren sin til å gjøre noe han eller hun ikke vil, har han tidligere fortalt til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer