Rynker

Tabben som gir rynkete lepper

Nei, det handler ikke om sigaretter ...

SKRUKKELEPPER: Du kan ikke unngå rynker helt, men glemmer du dette kan de kommer mye raskere enn du ønsker. Foto: Scanpix Norway
SKRUKKELEPPER: Du kan ikke unngå rynker helt, men glemmer du dette kan de kommer mye raskere enn du ønsker. Foto: Scanpix Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Enhver kvinne kan få litt høy puls av å tenke på rynkene som gradvis begynner å slå rot i våre vakre fjes. Vi vil jo gjerne holde på vår ungdommelige skjønnhet så lenge som mulig.

Dessverre er det ikke så mye vi kan gjøre med livets gang. Vi blir alle eldre, og må bare akseptere de kroppslige endringene som følger med. Men det betyr ikke at vi bare skal gi helt opp.

Du kan i hvert fall sørge for at ikke rynkene kommer tidligere enn nødvendig. 

Et godt tips kan være å stumpe røyken, da denne stygge uvanen fremskynder den naturlige aldringsprosessen av huden, og i tillegg kan gi deg en rynkete røykemunn.

Men et annet, og minst like viktig råd for å forebygge rynker, er å bruke solfaktor – og det er spesielt viktig i denne varme årstiden.

LES OGSÅ: Smør deg til mindre hovenhet og rynker

Tynnere hud på leppene

– Blir man brent mange ganger og generelt er mye ute i solen får man til slutt rynker, om det er vanlig hud eller lepper. Men man glemmer fort leppene når man smører ansiktet, sier skjønnhetsansvarlig og makeupartist i KK, STYLEmag og HENNE, Tone Vid Skipa til KK.no. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer