Sophie Elise Isachsen

Taxituren som forandret Sophie Elise (20)

Plutselig begynte sjåføren å gråte foran bloggeren.

LOT SEG BERØRE: I helgen tok blogger Sophie Elise Isachsen taxi til fest - det skulle vise seg å bli en kjøretur som berørte hjertet hennes enormt. Foto: NTB scanpix
LOT SEG BERØRE: I helgen tok blogger Sophie Elise Isachsen taxi til fest - det skulle vise seg å bli en kjøretur som berørte hjertet hennes enormt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Natt til lørdag 14. november rammet terroren nok en gang den franske hovedstaden Paris, og ifølge offisielle tall er 129 mennesker drept av kalashnikov-terroristene.

Historiene fra den grufulle natten har rystet en hel verden.

Her hjemme har både bloggere, kjendiser og kongelige sendt sine medfølelser og kondolanser til det franske folk, og de som er berørt av den tragiske hendelsen.

LES OGSÅ: Sophie Elises mamma åpner opp om datteren

- Jeg forsto ikke helt hva som skjedde

Sophie Elise Isachsen (20), som vanligvis deler helt andre innlegg på bloggen, er en av disse.

Søndag kveld delte hun et rørende innlegg med sine følgere på bloggen, hvor hun delte en historie om en taxitur fra helgen som berørte henne sterkt:

«Du spurte om jeg hadde hatt en fin fredag den 13. «Ja, det var jo en fin dag.. bortsett fra det i Paris, da», mumlet jeg. Så rart å kunne si det på den måten. «Det i Paris, da». Som om det var litt regn på en mandag, en skosåle som gjorde vondt eller en mattetime jeg hadde gruet meg til. Det virket ikke så viktig, og jeg oppfattet det selv også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer