Hud

Teri Hatcher bader i rødvin

Hva gjør man ikke for skjønnheten? Disse kjendisene lar seg nedsenke i flaskevann og rødvin.

STRÅLER: Skal det virkelig ikke mer til enn et glass rødvin i badevannet? Skuespiller Teri Hatcher sverger i alle fall til dette trikset for å ta vare på huden sin.  Foto: All Over Press
STRÅLER: Skal det virkelig ikke mer til enn et glass rødvin i badevannet? Skuespiller Teri Hatcher sverger i alle fall til dette trikset for å ta vare på huden sin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lufta begynner å få kjølige drag over seg, og det er bare kort tid til trærne blir de reneste kunstverk av gult, oransje, grønt, rødt og brunt.

Det er høst, og hva er vel da bedre enn å synke ned i et deilig, varmt bad – kanskje med noen stearinlys på badekarkanten og en god bok i hånden? Kanskje tar du til og med et glass rødvin med inn på badet.

Med mindre du gjør som «Frustrerte fruer»-skuespiller Teri Hatcher, og heller vinen rett i badekaret. Det røper i alle fall Elle.com (ekstern lenke) i en sak om verdens merkeligste spabehandlinger.

Rødvinsbad

Teri Hatcher
Prislapp: Avhengig av vinen.

Dersom 46-åringen virkelig har funnet en kilde til ungdommelig hud, bør vi alle takke henne. Et glass rødvin i badevannet har de fleste av oss råd til, så hvorfor ikke gi det en sjanse?

Vel, selv om druekjerner er fulle av antioksidanter, holder det neppe med ett glass i badevannet.

LES OGSÅ: Ett glass kan hjelpe deg ned i vekt

Heldigvis kan du bestille en tur til Frankrike og besøke spahotellet Les Sources de Caudalie (ekstern lenke). Der tilbyr de flere såkalte vinterapitimer, blant annet en todagersbehandling som inkluderer vintønnebad, merlot-innpakning eller knust cabernet-skrubb.

Flaskevannbad

Serena Williams
Prislapp: 5000 dollar, cirka 27.100 kroner.

Tennisesset var den første som fikk teste den såkalte Evian Experience på Hotel Victor (ekstern lenke) i Miami.

Behandlingen er bare tilgjengelig for de som bor i hotellets penthouse-suite, som vel bør være en opplevelse i seg selv for 32.500 kroner for ei natt.

Behandlingen består av et bad i 1000 liter Evian-vann og fargerike gerbarablomster.

LES OGSÅ: Vann gjør deg slankere

– Jeg merket forskjellen med en gang. Vannet føltes så rent. I tillegg sponser Evian US Open, som jeg har vunnet de siste årene, så du kan vel si vannet betyr flaks for meg, sa Williams etter behandlingen.

Har du tips til skjønnhetssaker som kan være interessante for KK.no, eller spørsmål du vil ha svar på - send mail til ak@kk.no, med emne: Tips fra leser.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer