Sminke

The Body Shop har åpnet nettbutikk

Nå kan du endelig få varene rett hjem i postkassa.

FAVORITTER: Her er Body Shops Camilla Karstensens egne favorittprodukter (f.v.): 1) Spa Wisdom Polynesia Lime & Coconut Shower Gel - dusjgele med skånsomme skrubbekorn. Dufter deilig, kr 115. 2) Nature's Mineral Foundation - mineralpudder som er raskt og enkelt å legge og gir et naturlig resultat, kr 269. 3) Buriti Baby Body Butter - myk konsistens med mild og behagelig duft. Fukter huden og gjør den myk. Spesielt formulert til babyhud, men kan fint brukes av voksne også, kr 169. 
 

3)  Foto: Produsenten
FAVORITTER: Her er Body Shops Camilla Karstensens egne favorittprodukter (f.v.): 1) Spa Wisdom Polynesia Lime & Coconut Shower Gel - dusjgele med skånsomme skrubbekorn. Dufter deilig, kr 115. 2) Nature's Mineral Foundation - mineralpudder som er raskt og enkelt å legge og gir et naturlig resultat, kr 269. 3) Buriti Baby Body Butter - myk konsistens med mild og behagelig duft. Fukter huden og gjør den myk. Spesielt formulert til babyhud, men kan fint brukes av voksne også, kr 169. 3) Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er snart to måneder siden nettbutikken til The Body Shop, og kummunikasjonsmanager Camilla Karstensen kan fortelle KK.no at de er godt fornøyd med salget.

God start

– Salget øker jevnt og trutt hver uke, til tross for at vi foreløpig ikke har annonsert, sier Karstensen.

For undertegnede var The Body Shop et fast stoppested hver gang hun styrte sine shoppeglade ungdomsben fra landet til Oslo sammen med venninnegjengen tidlig på 1990-tallet.

Nesten 20 år seinere har det endelig blitt mulig å handle også på nett.

– Har testet grundig

Hvorfor har det tatt så lang tid?

Stem her!

Kommer du til å benytte deg av denne nettbutikken?– Vår kompetanse er først og fremst handel i butikk, derfor ønsket vi å gjøre et grundig forarbeid før vi startet opp, forklarer Karstensen.

– The Body Shop International har også testet ut nettbutikk i utvalgte markeder før vi startet her i Norge, sier hun.

LES OGSÅ: Sjekk det nye, norske sminkemerket

I tillegg til enkeltprodukter som såper, kremer, skrubber og sminke, finnes det en rekke gavepakker med ulike temaer.

Kanskje har du en forkjærlighet for alt som lukter jordbær eller kokos? For hvem sa du ikke kunne kjøpe en gave til deg selv?

Karstensen kan fortelle at alle som handler i nettbutikken får med vareprøver på kjøpet. Handler du for over tusenlappen er dessuten frakten gratis, ellers bestemmes portoen av volumet og vekten på det du bestiller.

Se hele sortimentet i The Body Shops nettbutikk her.

Ja, dette har jeg ventet lenge på.
 
349 (55%)
Kanskje.
 
237 (37%)
Nei, dette er ikke noe for meg.
 
47 (7%)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer