Oscar

Tidenes fineste frisyrer

Se de tøffeste, nydeligste og hotteste stjernefrisyrene fra Oscar. Og lær å lage dem selv.

Penelope Cruz, Halle Berry og Kate Winslet har noen av historiens beste Oscar-frisyre. Foto: All Over Press
Penelope Cruz, Halle Berry og Kate Winslet har noen av historiens beste Oscar-frisyre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
kk.no følger Oscar natten igjennom fra søndag kveld til mandag morgen og gir deg siste nytt og kjoleoversikt, så følg med.Oscar-utdelingen handler ikke bare om anerkjennelse av arbeidet til filmbransjens dyktigste. Arrangementet gir massiv publisitet til gjestene, og det er om å gjøre å vinne den uoffisielle konkurransen om å være den vakreste på den røde løperen. De kvinnelige superstjernene går igjennom en lang forberedelse med en hær av eksperter i ryggen for å skinne mest på den store dagen.Bladet Glamour har kåret de 9 beste frisyrene:

1. Halle Berry

- Vi vet ikke helt om det var den tåredryppende takketalen eller den superkorte frisyren som var mest minneverdig fra Oscar 2002. Elsker at den korte frisyren viser den fine ryggen på den glamorøse kjolen, mener Glamour.com. Halle Berry har fått mye oppmerksomhet for sin korte frisyre.

2. Jessica Alba

De fine flettene Jessica Alba hadde på hver side i 2008, gjorde henne enda vakrere på den røde løperen. Her var hun gravid med datteren Honor Marie. Fletter er fortsatt i trendbildet, to år etter.

3. Marion Cotillard

Marion Cotillard var sofistikert med den klassiske svinekammen på Oscar-utdelingen i 2009.- Med perfekt makeup til, steg hun høyere på kred-lista blant de vakreste på den røde løperen, skriver Glamour. Oppsetninger er også blant vårens fineste frisyrer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer