Oscar

Tidenes fineste frisyrer

Se de tøffeste, nydeligste og hotteste stjernefrisyrene fra Oscar. Og lær å lage dem selv.

Penelope Cruz, Halle Berry og Kate Winslet har noen av historiens beste Oscar-frisyre. Foto: All Over Press
Penelope Cruz, Halle Berry og Kate Winslet har noen av historiens beste Oscar-frisyre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
kk.no følger Oscar natten igjennom fra søndag kveld til mandag morgen og gir deg siste nytt og kjoleoversikt, så følg med.

Oscar-utdelingen handler ikke bare om anerkjennelse av arbeidet til filmbransjens dyktigste. Arrangementet gir massiv publisitet til gjestene, og det er om å gjøre å vinne den uoffisielle konkurransen om å være den vakreste på den røde løperen. De kvinnelige superstjernene går igjennom en lang forberedelse med en hær av eksperter i ryggen for å skinne mest på den store dagen.

Bladet Glamour har kåret de 9 beste frisyrene:


1. Halle Berry


- Vi vet ikke helt om det var den tåredryppende takketalen eller den superkorte frisyren som var mest minneverdig fra Oscar 2002. Elsker at den korte frisyren viser den fine ryggen på den glamorøse kjolen, mener Glamour.com. Halle Berry har fått mye oppmerksomhet for sin korte frisyre.

2. Jessica Alba

De fine flettene Jessica Alba hadde på hver side i 2008, gjorde henne enda vakrere på den røde løperen. Her var hun gravid med datteren Honor Marie. Fletter er fortsatt i trendbildet, to år etter.

3. Marion Cotillard

Marion Cotillard var sofistikert med den klassiske svinekammen på Oscar-utdelingen i 2009.
- Med perfekt makeup til, steg hun høyere på kred-lista blant de vakreste på den røde løperen, skriver Glamour. Oppsetninger er også blant vårens fineste frisyrer.

4. Jennifer Hudson

- Oppsetningen med den tunge luggen som gikk nedenfor brynene, viste sølvfarget øyelokk og store øredobber. Den gjorde at Jennifer Hudson skinte på den røde løperen i 2008, melder Glamour. Den tunge luggen er i motebildet, se hvordan du fikser den selv.

5. Kate Winslet

- Den Grace Kelly-inspirerte frisyren var flott på Kate Winslet i 2009. Hun ser ut som en kongelig fra Hollywoods eldre glansdager, synes Glamour. Winslet er både kjent for sine kvinnelige former og sunne livsstil.

6. Freida Pinto

Slumdog Millionaire-stjernen Freida Pinto, hadde en vakker oppsetning, hvor du tar en del fra hver side og fester det sammen i en lav knute bak. Her får du grunnoppskrifter på 10 oppsatte frisyrer.

7. Anne Hathaway

Anne Hathaway kombinerte en sofistikert hestehale med en flott kjole fra Marchesa. For å gjøre en hestehale mer spennende kan du krølle lengdene og gi ekstra volum på krona. Modell og programleder Kathrine Sørland hadde også hestehale da 8>hun tok pusten fra alle på den røde løperen under Oslo Fashion Week.

8. Penélope Cruz

Spanske Penélope Cruz vant Oscar i 2009 og så like vakker ut som Audrey Hepburn med en enkel knute i nakken. Den romantiske frisyren er en klassiker som alltid kan brukes.

9. Salma Hayek

Kan det bli mer sexy og enklere enn en sideskill og rød leppestift? Utslått hår blir penest når håret ditt er sunt og glansfullt. Bruk en stor krølltang og lag din egen vakre Oscar-frisyre.Søndag 7. mars kl 22.40 sendes årets Oscar-utdeling, den 82. i rekken, direkte på NRK1. Sendingen varer helt til mandag morgen kl 6.

kk.no følger Oscar natten igjennom fra søndag kveld til mandag morgen og gir deg siste nytt og kjoleoversikt, så følg med.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer