Kk-dagen 2015

-Tomme skittentøykurver gir meg boost!

TV-aktuelle Solveig Kloppen (43) er årets konferansier på KK-dagen.

RÅ DAME: TV-aktuelle Solveig Kloppen (43), som har premiere på sitt nye program "En kveld med Kloppen" på TV 2 28. januar, er årets konferansier på KK-dagen 24. april. Sjekk hva som inspirerer henne i saken nedenfor! Foto: All Over Press
RÅ DAME: TV-aktuelle Solveig Kloppen (43), som har premiere på sitt nye program "En kveld med Kloppen" på TV 2 28. januar, er årets konferansier på KK-dagen 24. april. Sjekk hva som inspirerer henne i saken nedenfor! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Fredag 24. april braker det løs med KK-dagen – årens store inspirasjonsdag.

TV-aktuelle Solveig Kloppen (43) er årets konferansier – gjett hvem som inspirerer henne mest!

Hvilke fem ting gir deg boost i hverdagen? 

- God flyt, fornøyde barn, ostepop, helt tomme skittentøyskurver, å legge seg i nyvasket sengetøy som har tørket i sol og vind, bli halvbrisen en tirsdag etter jobb, nybakt knekkebrød med brunost, møte fine folk, bli overrasket, kveldsskitur, dagens første kaffekopp, at noen sier «vi tar ett glass vin til 'a», godt utevær, litteratur som er så bra at man går til bussen med nesa i boka, barn med røde kinn, effektive jobbmøter, fjas, direktesendinger, ektemannens sosekjøtt, kloke folk, smarte folk, folk som overrasker, nyrørt jordbærsyltetøy, is, å liste seg inn for å se på sovende barn, kakao med krem, å våkne til tjue centimeter nysnø, å sitte på trammen og kjenne vårsola varme i fjeset, gjøre ting jeg ikke trodde jeg turte.

Hvem er den mest motiverende personen du vet om?

- Jeg ser opp til både mamma og svigermor. Mamma har mistet en fot og førligheten i begge hendene, likevel sier hun «vi får være glade så lenge vi har helsa i behold». Og svigermor er rett og slett et av de klokeste og mest rettskafne menneskene jeg kjenner. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer