Date

Topp 10 tabber på date

Dette er det verste du kan gjøre.

Det absolutt beste med en katastrofal date er den gode historien som kommer ut av den. En skikkelig dårlig date kan være tiårets beste historie og gi alle vennene dine en god latter.

Den mannlige bloggeren bak "Sex and the single guy" skriver i Marie Claire om sine verste dateflauser og andres datetabber. Uansett om du er enig eller ikke - du er garantert litt fnising og eventuelt litt gjenkjennende nikking.1. Å dukke opp sent

Det finnes ingen unnskyldning for å komme for sent første date, selv om det "bare" er fem minutter. Folk er nervøse nok foran en date, det er frekt å la dem vente i tilegg. I New York virker det som trenden er å alltid være sen. En gang sendte jeg tekstmelding til en dame for å nevne at jeg var sent ute, og det var heldigvis hun også. Vi bare flyttet daten en halvtime, så teknisk sett var ingen av oss sent ute.

2. Å kle seg feil

Vær sikker på at du er komfortabel med det du har på deg. Jeg forsøker å unngå at dama må gå for mye hvis hun går i hæler, men klærne er i grunnen opp til henne selv. Jeg har sett damer som bruker perler og bluser på rølpete utefester, eller hæler på sportsarrangementer. Det blir litt feil.

3. Å snakke om religion eller politikk

Hold deg unna debatt på første date. Det er morsomt å diskutere med kjæresten, men jeg synes det er viktig å bli komfortable først. Hvis diskusjonen blir for heftig kan det bli pinlig for begge parter.

4. Å se på andre menn

Det virker kanskje unødvendig å nevne, men du bør ikke titte på andre menn, eller damer for den saks skyld, mens du er på date. En kompis av meg fikk en mugge varmt vann over hodet etter å ha laget knurrelyder mot andre damer mens han var på date. Snakk om feiltak!

Les også: Den ultimate flørteguiden

5. Å ha med venner

Hvis du tar med deg venner på daten virker du usikker og umoden. Du gir også daten din en overraskelse og kan gjøre ham eller henne usikker. Undersøk om det er en en-til-en date, følg reglene og møt opp alene.

6. Å bli for full

Noen mennesker skifter personlighet når de drikker. Bli kjent med folk når du er edru før du blir full med dem. Alkohol kan bli introdusert inn i et forhold etterhvert. En drink eller to på date tar bort nervøsiteten, og litt vin gjør det gjerne enklere å flørte. Bare ikke la det gå for langt.

7. Å være aggressiv seksuelt

Ikke klå for tidlig. Hvis du gjør det risikerer du å skremme bort daten din temmelig fort. Bare fordi noen har takket ja til en middagsinvitasjon betyr ikke det at de vil ha sex med deg umiddelbart. Fingrene av fatet på den første daten.

8. Å være passiv

Venninnen min Margaret vil at jeg skal være mer aggressiv. Hun sier at hvis jeg ikke kysser noen på slutten av daten, eller prøver å få dem til sengs, vil de tro det er noe galt med dem, eller at jeg ikke er interessert. Kanskje det er sant, men noen ganger holder jeg meg på trygg grunn, slik at jeg ikke bryter regelen over.

9. Å avlyse i siste liten, eller ikke dukke opp

Det går an å avlyse en date hvis du har en god grunn, men ha respekt for datens tid. Det er ikke kult å avlyse en time før. Daten din har sannsynligvis allerede begynt å forberede seg på å møte deg. Når det gjelder å ikke møte opp i det hele tatt: Det er kun frekt. Hvis du ikke vil på date allikevel må du avlyse. Å ikke møte opp fordi du er feig kan få daten din til å føle seg ganske dum.

10. Å dominere samtalen

Husk å ta pustepauser mens du snakker - og ikke snakk for mye. Gi daten din en mulighet til å få inn noen ord, meningen med daten er å bli kjent med hverandre. Ikke snakk for den andre personen, ikke bestill mat for dem for eksempel, hvis hun eller han ikke har bedt deg om det.

Er du uenig i noen eller alle punktene? Har noe av dette skjedd med deg? Ville du dratt på date nummer to hvis daten din hadde klådd eller blitt full?