TRYLL VEKK: De nye fargesjatteringene gjør at også du med mørkere hudfarge kan bruke mirakelpennen. Foto: YSL
TRYLL VEKK: De nye fargesjatteringene gjør at også du med mørkere hudfarge kan bruke mirakelpennen. Foto: YSL Vis mer

Sminke

Touche Eclat kommer i 7 farger

Aldri mer mørke ringer under øynene.

Publisert
YSL Touche Eclat regnes som rene mirakelpennen når det gjelder å skjule mørke ringer under øynene.

Concealeren kom på markedet i 1991 som verdens første lysreflekterende sminkeprodukt. Siden den gang har den blitt en klassiker, og det sies at i dag selges det en YSL Touche Eclat hvert tiende sekund!

SE OGSÅ: Få perfekt sminket hud

Problemet har vært at det ikke har vært så mange fargesjatteringer å velge mellom. I realiteten har det faktisk eksistert fem fargesjatteringer, men noen av disse har vært laget i begrenset antall, og ofte vært forbehold de profesjonelle (altså make up-artister).

Men fra juli vil YSL Touche Eclat være tilgjengelig i syv fargesjatteringer!

 Foto: YSL
Foto: YSL Vis mer

Fra helt lys til gyllenbrun

De syv fargene varierer fra en veldig lys, som passer til deg med porselenshvit hud, til en mer gyllen, som passer til deg med asiatisk hudfarge, til gyllenbrun, som passer til deg med mørk hudfarge.
Se også KK.nos store concealertest

Husk! Du må også vaske concealerbørsten

Fargene heter forøvrig Radiant Silk, Luminous Radiant, Luminous Ivory, Luminous Honey, Luminous Amber, Light Peach og Luminous Toffee. Ta en nærmere kikk på fargene på YSL's amerikanske nettside.

Foreløpig vites ikke når alle de syv fargesjatteringene vil være tilgjengelige i Norge. Det er vel bare å mase på ditt nærmeste parfymeri og be dem ta inn de nye variantene.

Fått en kvise? Slik sminker du den bort

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer