SOYORA, SQUEEL OG STUBBY: Tre gode grunner til at du gjerne holder senga i jula. Foto: Thinkstock
SOYORA, SQUEEL OG STUBBY: Tre gode grunner til at du gjerne holder senga i jula. Foto: Thinkstock Vis mer

Sexleketøy

Tre harde pakker du bør ønske deg til jul

Såpass sexy at du neppe vil åpne dem foran familien.

Publisert
39 prosent av norske kvinner eier et sexleketøy, og det kommer stadig nye oppfinnelser på sexleketøymarkedet.

Noe av det siste er en norskprodusert dildo av stein, som faktisk har vunnet fire designpriser for emballasje og visuell kommunikasjon.

KK.no pleier å arrangere en årlig test av sexleketøy, der kvinner i alderen 25 til 40 år tester nyheter på markedet.

Sjekk bare her:
 • Den store sexleketøytesten 2011
 • Den store sexleketøytesten 2010
 • Den store sexleketøytesten 2009
 • Den store sexleketøytesten 2008

 • Under finner du vinnerne av de tre siste årenes sexleketøytest. Samtlige produkter fikk terningkast seks, og skal således være harde pakker du trygt kan sette på ønskelista.

  Vi krysser fingrene for at du får en gledelig jul!

  FIN, ELLER? Soyora fra Lelo Insigna. Foto: Rosa Kanin
  FIN, ELLER? Soyora fra Lelo Insigna. Foto: Rosa Kanin Vis mer

  Soyora, Lelo Insigna - Testvinner 2011

  Pris: Kr. 1295, hos Rosa Kanin (ekstern lenke)
  Wow. Jeg gjentar: Wow. Sjekk dette leketøyet! Har du noen gang sett noe finere? Soyora er helt i en klasse for seg. Det er så vakkert at du får lyst til å legge det til utstilling på en monter midt i stua. I alle fall var jeg nødt til å vise det fram til partneren min. Hans reaksjon var nøyaktig den samme som min: Wow.
  Så til det funksjonelle: Linjene på leketøyet er stramme, og i og med at det også er brukt metall i produktet tenkte jeg at dette kunne bli et ublidt møte. Jeg tok fullstendig feil. Her snakker vi hardt, glatt og treffsikkert.
  Dette er sexleketøyverdenens Rolls Royce. Om du av for meg uforståelige årsaker ikke er begeistret for utformingen vil du garantert bli det av den fysiske opplevelsen. Vibrasjonsmulighetene er mange, tuppen treffer deg akkurat der den skal innvendig og klitorisstimulatoren er overraskende myk og bøybar, slik at du med et lett fingertrykk selv avgjør akkurat når og hvor den skal innfinne seg. Dette er kostbare saker, men jeg er solgt.

  SNURRIG GLEDESSPREDER: Squeel Wheel.
  SNURRIG GLEDESSPREDER: Squeel Wheel. Vis mer

  Squeel Wheel - Testvinner 2010

  Kr. 479,- hos Rosa Kanin (ekstern lenke)
  Squeel Wheel (eller hvinehjul om du vil) er en liten svart boks som inneholder en oralstimulator. Før du tar av lokket og ser hjulet med de ti tungene er det nærmest umulig å se at det er et sexleketøy, så denne har alt å gjøre både på nattbordet og i håndveska – selv når du skal gjennom sikkerhetskontrollen på ferieflyplassen din.
  Ved hjelp av en enkel knapp på undersiden av boksen begynner hjulet med tungene å snurre rundt og rundt. Det finnes tre forskjellige hastigheter og opplevelsen forandrer seg ganske mye avhengig av hvilken fart du velger. Det som er det pussige med denne lille tingen, er at den kan brukes til å stryke over hele kroppen uten at det kjennes det minste mekanisk.
  En perfekt liten dings, også for deg som bare liker å bli kilt i nakken eller på underarmen eller hvor som helst, nå kan du faktisk gjøre det uten andres hjelp (selv om intimitetsfaktoren selvsagt ikke blir den samme). Hjulet er fantastisk for deg som har erogene soner både her og der, og passer veldig fint til stimulering av både brystvortene og klitoris.
  Det eneste den ikke kan brukes til er penetrering, men orgasmefølelsen den gir er så sterk at du neppe kommer til å savne det. Hvis du mot formodning skulle gjør det, er den så enkel å håndtere at du lett kan bruke den både sammen med en mann eller en annen vibrator.
  Denne lille dingsen lever virkelig opp til navnet sitt, og her i huset kommer den bare til å gå under navnet Hvinehjulet fra nå av. Rett og slett det perfekte sexleketøyet, som leverer orgasmer på løpende bånd og ikke virker skremmende overhodet, verken på menn eller kvinner. NB - husk å prøve den på kjæresten din også. Han vil trolig digge det.

  TYKK OG FIN OG MED TURBO: Stubby Smartvibe.
  TYKK OG FIN OG MED TURBO: Stubby Smartvibe. Vis mer

  Stubby Smartvibe - Testvinner 2009

  Kr. 599 hos CecilieKjensli.com (ekstern lenke)
  Etter å ha stiftet bekjentskap med denne kraftige pluggen, er det ingen tvil om hva jeg tar med på en øde øy om jeg bare får velge én ting.
  Stubby har vært på markedet en stund, men nytt av året er turbo-funksjonen du også finner på andre Smartvibe-vibratorer, i tillegg til fem hastigheter og tre pulseringsprogrammer. Vibratoren er laget i fleksibel silikon med silkeglatt overflate, og kommer i flere farger. Den jeg prøvde var fin og pudderlilla.
  Det er imidlertid utformingen på Stubby som gjør ham så genial. Han er bare 11 centimeter lang, men de fleste jenter vet at det slett ikke er lengden som teller. Imidlertid har omkretsen litt å si, og Stubby er fin og tykk rundt magen.
  Han har dessuten en flott krumning på toppen, som sørger for grundig g-punktsmassasje. Roten har et kraftig håndtak som faktisk stimulerer klitoris, og som dessuten tillater deg å støte ganske hardt uten at Stubby trykkes for langt inn.
  Ja, jeg er klar over at jeg omtaler vibratoren som en person, men jeg begynner nesten å tro at Stubby har sjel. Han vet i alle fall nøyaktig hva jeg trenger. Her kommer orgasmene på rad og rekke.
  Gamleversjonen av Stubby ble kk.no- testvinner 2008, og den nye turbo-versjonen er også bare fryd og glede.
  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer