Date

Treff blink på blind date

Jackie Onassis sa aldri nei til en blind date. Og vi vet jo hvem hun giftet seg med.

Treff blink på blind date
Publisert
Sist oppdatert
Er du single, vet du at det kommer til å skje en dag. Noen vil spleise deg med en «som bare er helt perfekt for deg». Men før du avslår, husk at Jackie Kennedy Onassis aldri sa nei til en blind date, og hun giftet seg faktisk med en president.
 • Dump singellivet
 • Den ultimate flørteguiden
 • Lær deg å kysse med stil
 • Flørt med suksess
 • 1. Blanke ark med fargestifter til

  Jo mer du forestiller deg at daten din er sånn eller slik, jo større risiko for at du blir skuffet. Særlig kvinner er fæle til å gjøre seg opp en mening om en person, kun ved å høre navnet, viser en fersk undersøkelse utført ved Hertfordshire University. Gi venninnen din klar beskjed på forhånd om at du ikke ser på daten som annet enn et uforpliktende møte, for moro skyld. Bli ikke personlig fornærmet om daten ikke er din type, husk at folk har ulike oppfatninger om hva som er venne - og kjærestemateriale.

  2. Min munn er lukket med syv seil

  Det kan slå tilbake på deg hvis du tydelig viser at du vet masse om ham fra før av. Du kan risikere å gjenta noe som ikke er gunstig at han vet at er blitt fortalt, som for eksempel at han ser etter en å dele livet med fordi han er lei av flyktige forhold. Det er også dumt å lede samtalen inn på spor som alt er lagt. Er det en blind date, så er det en blind date – og da bør dere la samtalen bli til av seg selv. Det kan fort bli anspent stemning dersom man føler at den andre sitter på masse bakgrunnsinformasjon.

  3. Kysse eller ikke kysse?

  Se på treffet som en gylden mulighet til å bli kjent med et nytt menneske, ikke som en mulighet til kyssing, sex eller et forhold. Det kan gjøre enhver stakkar litt stresset hvis det ikke ligger noe seksuelt i luften ved kveldens slutt, dersom man har forberedt seg på det.

  4. Vask skittentøyet selv

  Selv om Paris Hiltons tips når man er på sjekker’n er å omgi seg med venninner som er mindre pene, så er anbefales ikke det av eksperter på området. Ta ikke med venninnen din på daten, det er direkte respektløst.Et annet godt råd er å unngå å blande henne inn i daten, selv om de var hun som introduserte dere. Så snart du har akspetert å møte ham: hold skittentøysvasken for deg selv, og ikke anklag henne dersom ting ikke går som du ønsker.

  5. Lille solstråle

  Det er en grunn til at positivitet er alfa og omega når det kommer til dating. Det er ikke bare utmattende å gå rundt med påsmurt skepsis, men det er også lett å miste håpet hvis man ikke nyter selve jakten. Du bør også vokte deg vel for å være dømmende og kritisk overfor daten din. Husk at dere aldri har møttes for, og at han antagelig har gode og veloverveide grunner til å mene eller si det han gjør.

  6. En date er en date

  Dersom du hele tiden går rundt med den innstilling at «dette er litt pinlig, men jeg møtte ham på en blind date», da blir det lett pinlig og kanskje ikke så gøy. Det verste som kan skje er at du kan le av det etterpå, og det beste som kan skje er at dere ikke finner tonen og går hvert til deres.

  7. Ikke lek gjemsel

  Uansett om han er din sjefs nevø elle din grandtantes pleier – du trenger ikke føle deg forpliktet til å be ham hjem til deg. Det er mer avslappende å møtes ute på et nøytralt sted, og det er dessuten tryggere dersom han skulle bli intens mot din vilje.

  8. En mini-date

  Det er ikke uvanlig at kvinner ber venninner ringe om de får en nødhjelpsmelding, slik at de kan lure seg unna. Lite voksent og lite hyggelig. Lag heller en avtale om at dere kun skal ta en kopp kaffe eller møt ham rett før du skal noe annet, slik at du faktisk må gå etter en-to timer. Men gi av deg selv den tiden du er der og gi ham en sjanse. Dersom dere finner tonen er det ingenting i veien for å be ham på en ny date når du har fått summet deg litt.

  9. Fingrene av fatet

  Her får du tre gode grunner til å holde deg i skinnet: 1) Det er så lett å bruke dette mot deg hvis det ikke blir noe mer enn sex. 2) Det kan blir rart å omgås setup-venninnen din hvis du har hatt sex med kompisen hennes. 3) Det kan lett bli veldig dårlig sex. Ikke bare er dere fremmede for hverandre, men både sjenerte og litt klossete i hverandres nærvær som følge av settingen.

  10. Ha det gøy

  Du har kanskje selv ristet oppgitt på hodet når jentene i tv-serien Sex og singelliv drar på date, som om de skulle til tannlegen. Men hvorfor ikke la deg inspirere? Hvis du virkelig morer deg når du er på jakt etter drømmemannen, vil du antagelig dra på date oftere. Og jo flere frosker du kysser, jo flere muligheter til å treffe blink. LES OGSÅ:
 • Gå rett på sak
 • Stirr ham i seng
 • Gutta sikter for høyt
 • Kapre ham med kvinnelist
 • Slik ser drømmedama ut
 • Nerden er et varp
 • Slik fanger du ham
 • Slik takler du nerden
 • Så primitive er vi på sjekker'n
 • Slik får du draget i andre runde
 • Avslør forføreren
 • Avvis ham med kvinnelist
 • Drømmeprins på postordre
 • Lettere å få napp på nett
 • Veien til drømmeprinsen
 • Jobbforhold varer lenger
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer