Helse & Livsstil

Tren deg røykfri

Vil du stumpe røyken for godt? Da bør du børste støvet av joggeskoene.

Tren deg røykfri
Publisert
Sist oppdatert
En undersøkelse utført av American College of Chest Physicians viser nemlig at mennesker som kombinerer niktotinplaster med trening, har større sjanse for å lykkes med røykekuttet enn mennesker som bare bruker nikotinplaster.

I studien ble 68 røykesluttere delt inn i to grupper, hvor alle fikk niktotinplaster eller andre røykekutt-hjelpemidler, mens bare halvparten fikk et treningsprogram å følge i tillegg. Etter tre måneder hadde 80% av de som trente kuttet ut sigarettene, mens bare 52% av de ikke-trenende kunne si det samme. Det viste seg også at de som ikke sluttet, men likevel trente, var flinkere til å redusere antallet sigaretter per dag enn de som ikke trente.

Å kutte røyken er ikke nødvendigvis noe enkelt prosjekt, men umulig er det ikke. Les våre 15 tips for røykeslutt-sugne, og se om det ikke kan hjelpe. Finner du frem treningstøyet i tillegg, burde du være på god vei.

 • Treningslysten? Les alt om trening på kk.no
 • Les også røykesluttbloggen til Feminas Rikke F. Christiansen

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer