Trender 2011

Trenden du med langt hår vil digge

Frisyren som er superenkel å få til selv.

HALVT ER HOT: Halvt oppsatt hår er hot i høst, her fra Nina Riccis visning av årets høst-/vinterkolleksjon. Foto: All Over Press
HALVT ER HOT: Halvt oppsatt hår er hot i høst, her fra Nina Riccis visning av årets høst-/vinterkolleksjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ballerinaknuter, fiskebeinsfletter og dobbelknuten til Michael Kors er det gjerne ikke alle som får til - selv om de har fulgt oppskriftene på KK.no.

Da er det kanskje greit at høstens mest trendy frisyre er svært enkel å få til selv. Alt du trenger er en hårstrikk eller en spenne.

Hot med halvoppsatt

I tillegg til hestehalen - både den høye og lave versjonen - er nemlig en av høstens heteste hårfrisyrer det halvoppsatte håret.

Motehus som Nina Ricci, Phillip Lim, Miu Miu og Giambattista Valli, gikk alle for halvveis oppsatte frisyrer på modellene da de viste fram sine høstkolleksjoner.

Se catwalkbilder her:


En fin variasjon

Fordelen med høstens trendfrisyre er at den er et kompromiss mellom løst og oppsatt hår. Har du langt flott hår, må du jo vise det fram – og ikke skjule det i en knute.

Løst hår kan imidlertid være en både upraktisk og etter hvert ganske kjedelig frisyre for mange av oss med langt hår. Da kan halvoppsatt hår være et supert alternativ.

SE OGSÅ: Slik lager du krøller med rettetang

Stem her!

Hva synes du om den halvoppsatte hårfrisyren?Slik gjør du

Mens rockabillysveisen til Miu Miu kanskje krever litt mer finesse (lenke til You Tube-tutorial), er resten av catwalkfrisyrene superenkle å få til selv.

Nina Ricci: Dette er kanskje vår favoritt. Frisyren ser litt tilfeldig ut, men er samtidig yndig og feminin. Gre lengdene nærmest pannen framover slik at du separerer dem fra resten av håret. Gre så det øverste håret løst bakover (men la altså de forreste lengdene være i fred). Feste med en hårstrikk eller spenne, pass på at det ikke blir for stramt. Hvis du ønsker en 60-tallsvri på frisyren, kan du tupére håret for å få litt høyde på det.

Phillip Lim: Gre ut floker med en kam. Ha litt hårprodukt (for eksempel brylkrem eller hårgel) på kammen og gre øverste del av håret bakover. Samle håret i en strikk i bakhodet. Men ikke trekk hele lengden gjennom strikken siste gang du tvinner den rundt håret, la noe være igjen, slik at du får en liten dult.

Giambattista Valli: Gre ut floker med en kam. Ha litt hårprodukt (for eksempel brylkrem eller hårgelé) på kammen, og lag en stram sideskill. Samle øverste delen av håret med en strikk eller en hårspenne – eller lag en liten svinekamaktig vri, hvis du skal pynte deg litt ekstra.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Kjempefin, det må jeg prøve
 
322 (66%)
Ok, men ikke helt min stil...
 
63 (13%)
Usikker
 
39 (8%)
Liker den ikke
 
33 (7%)
Har ikke langt nok hår
 
29 (6%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer