Neglelakk

Trendy å velge samme farge

En av vårens sminketrender er å samkjøre fargen på leppestiften og neglelakken.

HOT I VÅR: Samme farge på leppene og neglene gir en ultrafeminin look, sier ekspertene. Prøv med rødt, korall eller knall rosa.  Foto: Getty Images/Hemera
HOT I VÅR: Samme farge på leppene og neglene gir en ultrafeminin look, sier ekspertene. Prøv med rødt, korall eller knall rosa. Foto: Getty Images/Hemera Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det var flere av motehusene som gikk for samme farge på både lepper og negler under visningene av vårens trender.

Dior, Donna Karan, Jason Wu, John Paul Gaultier og Loewe er bare noen eksempler, skriver Elle.com (ekstern lenke).

Ifølge nettsiden beskriver Deborah Lippmann – en av verdens mest kjente og ettertraktede på manikyr-fronten – trenden som ultrafeminin.

LES OGSÅ: Neglelakken vi har ventet på

BURGUNDER: Stjernestylist Rachel Zoe er alltid tidlig ute med nye trender og har for lengst begynt å matche leppe- og neglefarge.  Foto: All Over Press
BURGUNDER: Stjernestylist Rachel Zoe er alltid tidlig ute med nye trender og har for lengst begynt å matche leppe- og neglefarge. Foto: All Over Press Vis mer

Fargekoordinert er flott

Enten du går for røde eller korallfargede negler og lepper, er du sikret fashionistapoeng i vår. Begge deler står nemlig på lista over vårens heteste sminketrender.

Det gjør også knallrosa lepper, så hvorfor ikke finne fram neglelakker inspirert av bringebær, barbiedukker eller Hubba Bubba?

LES OGSÅ: Slik legger du helt perfekt neglelakk

Sexy variant

Trenger du et lite friminutt fra vårens søte, sterke farger, kan du gå for den mer voksne og klassiske burgundertonen.

– Fargen er sterk og sexy, sier Lippmann.

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer