HOLD IN: Treningsmerket Röhnisch har lansert tightsen Siri Anti Shake, eller «hold in buksen», som har som mål å holde både rumpe og lår på plass under trening. Dermed skal du slippe å føle at noe «rister» når du løper. I tillegg skal buksen passe alle kvinnekropper. Foto: Produsenten
HOLD IN: Treningsmerket Röhnisch har lansert tightsen Siri Anti Shake, eller «hold in buksen», som har som mål å holde både rumpe og lår på plass under trening. Dermed skal du slippe å føle at noe «rister» når du løper. I tillegg skal buksen passe alle kvinnekropper. Foto: Produsenten Vis mer

Treningstøy

Treningsbuksen som gir knallfin rumpe

Har en formende og løftende effekt og passer alle kvinnekropper.

Å finne den perfekte treningstightsen kan ofte være like vanskelig som å finne et par skreddersydde jeans, og mange av oss har noen favoritter som vi bruker om og om igjen fordi vi ikke klarer å finne en ny som «sitter helt perfekt».

For selv om vi trener for å få bedre helse og se godt ut, vil vi jo gjerne se bra ut også når vi trener, og det er dessverre slik at en del treningstøy rett og slett er ganske usexy.

I tillegg kan det være vanskelig å finne en tights som sitter behagelig, ikke strammer i livet, som ikke siger underveis i treningen og som ikke blir klam, samtidig som den får deg til å se stram og fit ut mens du sprinter av gårde på mølla.

Dersom du, i likhet med undertegnede journalist, har frustrert og irritert deg over dette, ser det ut til at det endelig har kommet en løsning.

Les også: Dette treningstøyet hindrer svettelukt

«Hold in buksen»

Treningsmerket Röhnisch har nemlig lansert en helt ny treningstights som lover å gjøre «underverker» for figuren din allerede før du har begynt å trene.

Tightsen, som har fått det passende navnet Siri Tights Anti Shake, eller «hold in buksen», har rett og slett som mål å holde både rumpe og lår på plass under trening. Dermed skal du slippe å føle at noe «rister» når du løper.

Det er stoffet som er brukt i buksen – Shape Microfiber, som gjør at tightsen har en viss formende og løftende effekt. I tillegg skal det sørge for at modellene passer alle treningsformer og kvinnekropper.

Les også: Plaggene som får deg til å glede deg til neste økt

TESTER TIGHTSEN: Her har Silje Landevåg, som står bak nettbutikken Getinspired.no, på seg Siri Anti Shake tights. Foto: Silje Landevåg/Getinspired
TESTER TIGHTSEN: Her har Silje Landevåg, som står bak nettbutikken Getinspired.no, på seg Siri Anti Shake tights. Foto: Silje Landevåg/Getinspired Vis mer

Elsket av sandvolleyball-damene


Den norske nettbutikken Getinspired.no selger tightsen, og innehaver, samt daglig leder i Get Inspired AS, Silje Landevåg, har selvsagt prøvd plagget selv. At hun er begeistret kommer neppe som en overraskelse.

- Buksen er rett og slett fantastisk. Ikke bare er den behagelig å bruke, men den holder virkelig sakene på plass. Bonusen er fine lår og flott rumpe, sier Landevåg til KK.no.

Men hun er ikke den eneste som er entusiastisk. Også de norske sandvolleyball-stjernene Janne Kongshavn og Ragnhild Aas er blant dem som har lagt sin elsk på den nye tightsen, og har rangert den som «månedens anbefaling» på sin hjemmeside .

- Vi er ganske så kresne når det kommer til treningstightser. Jeg har egentlig aldri funnet den perfekte tightsen og slått meg til ro med at de aller fleste siger litt mens man trener. Nå har vi imidlertid funnet den perfekte tightsen. Den er fra Röhnisch (heldigvis i og med at det er sponsoren vår) og heter Siri Tights Anti Shake. Den sitter som et skudd og er ikke ubehagelig stram i livet! Jeg har aldri før opplevd å ikke måtte rette litt på tightsen i løpet av treningen, skriver Kongshavn på bloggen.

Les også: Ikke tren i dette

SITTER SOM STØPT: Ifølge Landevåg sitter buksen som støpt i tillegg til at den er svært behagelig. Foto: Silje Landevåg/Getinspired
SITTER SOM STØPT: Ifølge Landevåg sitter buksen som støpt i tillegg til at den er svært behagelig. Foto: Silje Landevåg/Getinspired Vis mer

Fakta om buksen:


Pris:
Kroner 599 på Getinspired.no. Ulike Röhnisch-modeller med Shape Microfiber selges også på Gymgrossisten.no og Nelly.com.

Tekstil:
73 % polyamide
27 % elasthan

Produktegenskaper:
 • Slankende og strammende effekt
 • Behagelig å bruke
 • Egner seg til høy intensitetstrening
 • Nøkkellomme bak
 • Hvit piping
 • Snøring innvendig på livet
 • Sitter litt høyere på livet
 • God kvalitet
 • Normal i størrelsen

  Størrelsesguide:
  Small: 36 - 38
  Medium: 38 - 40
  Large: 40 - 42
  XL: 42 - 44

  Les også: Slik unngår du treningstøy-tabbene

  SLANKENDE SØMMER: Siri Tee fra Röhnisch er en mikrofiberskjorte med V hals med slankende sømmer. Foto: Produsenten
  SLANKENDE SØMMER: Siri Tee fra Röhnisch er en mikrofiberskjorte med V hals med slankende sømmer. Foto: Produsenten Vis mer

  Flere anbefalinger


  Silje Landevåg sier til KK.no at tightsen også passer til alle mulige overdeler, men at hun gjerne bruker sin sammen med en spesiallaget t-skjorte fra samme merke, nemlig Röhnisch Siri Tee.

  - Denne t-skjorten er også helt super og en vi har solgt veldig mye av. Det er en enkel mikrofiberskjorte med V hals, men det som er spesielt med den er at den har «slankende sømmer», som gjør at du ser tynnere ut, sier hun.

  Siri Tee koster 399 kroner og kommer i fargen Seashell.

  Les også: Stella McCartneys Adidas-kolleksjon endelig i salg
 • Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

  Saker spesielt utvalgt for deg: