Helse & Livsstil

Treningsekspertens 5 beste råd

KK kropps nye treningsekspert, Monica Klungland Torstveit, deler sine beste råd med KK lesere.

Treningsekspertens 5 beste råd
Publisert
Sist oppdatert
1. Sett realistiske mål. Hva ønsker du å oppnå med treningen? Forebygge sykdom og helseplager, endre kroppssammensetning og vekt, øke din fysiske prestasjonsevne, få mer overskudd eller treffe nye mennesker?

2. Finn en treningspartner. Selv om det kan være deilig å trene alene iblant, vil faste avtaler med andre føre til at det blir lettere å komme i gang og forbli aktiv. Hva med å gå en rask tur eller jogge rolig i pratetempo neste gang du skal treffe venninnen din?

3. Finn aktiviteter du trives med. Prøv deg fram og finn aktiviteter som passer for deg og som gjør deg glad. Det å kjenne gleden ved å trene, fører ofte til regelmessighet.

4. Planlegg treningen. På lik linje med å planlegge hva familien skal ha til middag eller hvem som skal hente barna i barnehagen, bør du planlegge når det passer best å trene.

5. Lytt til kroppen. Start treningen gradvis slik at du unngår skader og sykdom. Jo mer du trener, desto mer må kroppen få hente seg inn igjen. Ikke tren hvis du er syk eller skadet.


LES OGSÅ:
 • Møt treningsekspert Monica Klungland Torstveit
 • Møt kostholdsekspert Ina Garthe
 • Les kostholdsekspertens beste råd

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer