Trender 2013

Treningstøyet du bør satse på nå

Få ekspertens tips om hvilke farger, snitt og plagg du bør velge denne våren.

VÅRENS TRENDER: Treningstøyet kan gjerne være fargerikt og med mønster. Les mer om hvilke plagg og stiler som dominerer her! Foto: Produsentene
VÅRENS TRENDER: Treningstøyet kan gjerne være fargerikt og med mønster. Les mer om hvilke plagg og stiler som dominerer her! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er klart vi vil føle oss freshe når vi trener! Det er på ingen måte meningen å dolle seg opp for en treningsøkt, men behagelige klær som du føler deg vel i gir faktisk økt treningsglede og motivasjon.

Så, hva er det egentlig som gjelder denne sesongen? Bør du gå for tights eller shorts, knallfarger eller nøytrale toner, og hvilke topper er mest populære? Her får du svarene!

LES OGSÅ: Det beste du kan drikke etter trening

EKSPERTEN: Silje Landevåg er gründer av www.getinspired.no.
EKSPERTEN: Silje Landevåg er gründer av www.getinspired.no. Vis mer

Dette vil vi ha


- Vi er sprekere enn noen gang, og ønsker en moderne stil på treningstøyet. Fargerike tights, tøffe mønster og fine detaljer er noen av de største trendene for 2013. Kompresjon og shape er også noe vi gjerne vil ha. «Added value» er stikkordet – vi ønsker noe mer enn kun en et basic treningsantrekk, sier Silje Landevåg fra Getinspired.no.

Videre forteller hun at trendene vi ser på catwalken, som mønster og print, også gjenspeiles på treningstøyet.

- Nå kan det gjerne være store logoer på klærne igjen. Både logoprint, tekst og mønster på treningsklær er hot denne sesongen, forteller Landevåg.

De fresheste fargene

I motebildet ser vi både knallfarger og duse pasteller. Farger som rosa, oransje og gult er i vinden som aldri før, og dette gjelder også på sportstøyet.

- Det er verdt å nevne at korall er sesongens desidert største trendfarge, den ser vi hos samtlige leverandører. Fantastisk farge som gir energi, liv og ekstra glød i huden, sier Landevåg.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Slik får du drømmearmer til sommeren

Underdeler

Hvilke underdeler bør vi velge?

- Lengden på tights er smakssak, men vi selger helt klart flest lange modeller. Nå mot sommeren er det også veldig populært med korte shorts eller hotpants. Det er jo veldig deilig å trene i shorts, spesielt om du planlegger en økt på sydenturen eller ute her hjemme når varmen kommer, tipser Landevåg.

Kjøpetips:


Overdeler

Og hva med toppene?

- Det er rett og slett smak og behag, men vi selger faktisk flest singleter. «Cut outs», rysjer og andre detaljer løfter antrekket og er store trender denne sesongen, sier Landevåg, og legger til at når du bruker treningstopper med «cut outs» er det kult å bruke en knallfarget sports-bh under.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Slik får du flat mage før sommeren

Shape og kompresjonsklær

- Denne trenden har kommet for å bli! Vi ønsker treningsklær som former, løfter og som gjør at vi yter bedre på trening. «Anti-Shake» tightsen til Röhnisch er et godt eksempel på dette, avslutter Landevåg.

Og her er treningsmusikken! Husk at du kan følge kk.no på Spotify!


LES OGSÅ: Nå får du Spotify på kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer