Sminke

Triks deg til større lepper

Det er bare en halv millimeter som skal til!

Ikke mye, men litt større og tydligere lepper. Foto: Astrid Waller
Ikke mye, men litt større og tydligere lepper. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ikke alle av oss er velsignet med fyldige lepper à la Brigitte Bardot! Og ikke bare det - de fleste av oss vil før eller siden oppleve at leppene mister fylde, at leppekonturen blir mindre tydelig og av den grunn at leppene virker smalere.Men du trenger faktisk ikke ty til verken tatovering av lipliner eller påfyll av restylane for å få fyldige og tydelige lepper!LES OGSÅ: Velg olje fremfor fuktighetskrem

Slik får du naturlig større lepper

Det finnes nemlig mange flere måter å oppnå litt større lepper - helt uten at det trenger og gjøre vondt eller koste veldig mye. I tillegg til en god skrubb som setter i gang blodsirkulasjonen, kan du ved hjelp av bare én ekstra millimeter med lipliner, jukse deg til store og flotte lepper. Det du trenger er en leppeskrubb - som du evt kan lage selv av sukker og olivenolje, god leppebalm, leppefarget lipliner, leppefarget leppestift med masse fuktighet og/eller gloss.LES OGSÅ: Sminkekostene alle kvinner bør eie

Slik gjør du:

Før

Leppene er ganske gjennomsnittlige, og det er ikke noe galt med dem. Men de blir fyldigere med denne teknikken.

Trinn 1

Det hjelper ikke hvor fint du legger leppestiften hvis ikke underlaget er perfekt. Skrubb derfor bort tørre skurver hvis du har det på leppene. I tillegg setter du i gang blodsirkulasjonen i leppene, som igjen gjør leppene litt mer svulstige.

Trinn 2

Smør leppene inn med en god balm. Det er viktig at leppene er myke!

Trinn 3

Tegn inn leppene med en leppefarget lipliner en halv millimeter utenfor leppenene – ikke mer! Da vil du få klovnelepper, og det er verken sexy eller pent.

Trinn 4

Fyll leppene med leppefarget leppestift med glans eller kremet gloss helt ut til liplineren. Du får mer presis påføring med en pensel.

Tips!

Legg matt, leppefarget leppestift i bunn først hvis du vil at fargen skal holde lengre. Glossen på toppen gir ekstra mye volum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer