Neglelakk

Trikset for sommerens flotteste negler

Gjør som Rihanna - og få sommerens pastell-neglelakk til å synes enda bedre.

PASTELLTRIKS: Stylist Rachel Zoe og artist Rihanna går for duse toner. For å få sommerens skjøre farger til å skinne, kan du legge ett strøk hvit neglelakk under fargen. Da kommer den best til sin rett.  Foto: All Over Press
PASTELLTRIKS: Stylist Rachel Zoe og artist Rihanna går for duse toner. For å få sommerens skjøre farger til å skinne, kan du legge ett strøk hvit neglelakk under fargen. Da kommer den best til sin rett. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De nedtonede fargene som preger sommerens motebilde, kan være litt vanskelige å få til å synes godt nok på neglene.

For at fargene skal komme til sin rett, er det dog et triks som kan hjelpe.

LES OGSÅ: Sesongens heteste neglelakker

Gå for hvitt

– Det er et godt tips å bruke en dekkende lys farge eller hvitt på neglesengen, sier Gry Haugen i Neglakademiet (ekstern lenke).

Hun sier at du alltid bør bruke en god underlakk først, så legge den dekkende lyse fargen, før du legger ett eller to lag med den ønskede pastellfargen.

Avslutt alltid med en god topplakk. Dette gjør at resultatet blir blankere og holder seg penere lenger.

– Når det gjelder å legge hvitt under, er det et godt knep for å få frem pasteller i sin rett med kanskje ett lag, sier Tine Bostrøm Jørgensen hos Phika BeautyCompany (ekstern lenke) i Oslo.

Hun vil dog presisere hvor viktig det er å være nøye når du gjør dette:

– Man må være meget nøyaktig, slik at det ikke skimtes hvitt på sidene, sier hun.

Tynne strøk

– Og husk å legge tynne strøk hver gang, selv om du da kanskje må ha ett strøk mer. Da vil ikke lakken flasse så lett av og resultatet blir jevnt og mer dekkende, forklarer Gry Haugen.

– Mange av Zoya-fargene er meget dekkende allerede ved første strøk, men vi anbefaler alltid to lag, sier hun.

Se sommerens lekreste pastell-lakker her:


HURTIGTØRKENDE: Hurry up er en del av Zoyas Color Lock- system, som består av neglelakkfjerner, underlakk, overlakk og hurtigtørkende dråper. Dråpene koster kr 199.
HURTIGTØRKENDE: Hurry up er en del av Zoyas Color Lock- system, som består av neglelakkfjerner, underlakk, overlakk og hurtigtørkende dråper. Dråpene koster kr 199. Vis mer

LES OGSÅ: De fleste kler pastellerHold lakken blank

– Mitt tips til å holde fargen blank og intens, er de hurtigtørkende dråpene HURRY UP, sier Tine Bostrøm Jørgensen.

– Dråpene stopper bobling, gjør lakken øyeblikkelig topptørr og holder fargen fresh i opp til to uker om den påføres på toppen av top coaten annenhver dag, sier hun.

Bruker du dråpene også når du ikke lakker neglene, smører du i tillegg neglebåndene. De bør som kjent være pene for at du skal få en vakker manikyr.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer