Mascara

Trikset som fikser klumpete mascara

Er yndlingsmascaraen blitt tørr og klumpete? Ikke gi den opp!

NYTT LIV: Ikke hiv yndlingsmascaraen før du har testet dette trikset. Foto: Colourbox
NYTT LIV: Ikke hiv yndlingsmascaraen før du har testet dette trikset. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvilket sminkeprodukt klarer du deg absolutt ikke uten? Sjansen er stor for at du svarer mascara. Et lite strøk med mascara, så blir øynene større, klarere og vakrere. Ikke rart mange av oss føler oss nakne uten. Den beste effekten får du om du tar deg tid til å legge mascaraen skikkelig. Hastverk er som kjent lastverk også her.En god mascara er alfa og omega, men det er helt individuelt hvilken som passer best for deg. Dyr og deilig, eller billig og bra? Det gjelder å prøve seg frem og finne den perfekte mascaraen.Sliter du med vaskebjørnøyne?

Trikset som fikser klumpene

Som all annen sminke har mascaraen begrenset holdbarhetstid. Men du kan godt oppleve at den blir klumpete og tørr lenge før det er tid for å hive den i søpla.Så hva gjør du når yndlingsmascaraen din (som kanskje også er ganske dyr) ikke lenger glir på som smør og gir deg de lange, tykke vippene du elsker? Ikke gi den opp riktig ennå, for du kan redde den!Trikset er ikke å ha i litt vann, som du kanskje tror. Nei, det du skal gjøre er å ha i en dråpe body lotion eller ansiktskrem. Så vrir du børsten forsikrig rundt - ikke pump, for da får du masse luft inn som tørker ut mascaraen - og vips, den er så god som ny!Denne artikkelen har vært publisert på KK.no én gang tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer