VIPPEMARKERING: For å få det beste ut av mascaraen din, bør du også punktmarkere vippene dine ved roten, råder makeupartisten.  Foto: All Over Press
VIPPEMARKERING: For å få det beste ut av mascaraen din, bør du også punktmarkere vippene dine ved roten, råder makeupartisten. Foto: All Over Press Vis mer

Sminketips

Trikset som gir fyldigere vipper

Slik kan du jukse deg til tjukkere, lengre vipper.

Mange går ikke engang i butikken uten å påføre mascara, og jakten på den perfekte kan vare en hel livsstid. Men det finnes en teknikk som gir den enda fyldigere vipper, enten du har funnet drømmemascaraen eller ei.

Kajalen er nøkkelen

– Trikset er vippemarkering, sier makeupartist Hanna Karlsson hos Make Up Store.

Hun snakker om hvordan man kan gi vippene den ekstra fylden vi kvinner gjerne ønsker oss. Det er jo derfor vi bruker mascara – et produkt de fleste av oss ikke kan se for oss et liv uten.

LES OGSÅ: Her er Ditas hemmelighet

– Bruk en svart eller mørk brun kajal og gni den inn i vipperoten, så ser vippene fyldigere ut, forklarer Karlsson.

Lov å være ustø på hånda

Du trenger ikke å være så nøye når du gjør dette, og dermed er det mye enklere enn å få eyelineren helt perfekt hver gang. Dette handler nemlig mest om å sørge for at det ikke oppstår en glipe mellom vipperoten og mascaraen – spesielt hvis du har blonde vipper.

LES OGSÅ: Slik finner du den perfekte eyelineren

– Hvis du er blond, kan du godt påføre et strøk mascara fra oversiden av vippene også, men vanligvis holder det å jobbe mascaraen fra rot til tupp i sikksakkbevegelser, sier Hanna Karlsson.

Foretrekker du å jobbe med en sminkekost, kan du fint bruke en tynn eyelinerkost (gjerne skrå) og gelliner eller til og med en mørk øyeskygge.

Ved å punktmarkere vipperoten på denne måten, gir du inntrykk av fylde helt inntil huden på øyelokket, og er dermed klar for å blunke ekstra søtt eller sexy, avhengig av hva du måtte føle for.
Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: