After Eight

Trikset som gjør sjokoladekaken ekstra saftig

Kristine Ilstad fra Detsoteliv.no deler sine beste baketips. Se video nederst i artikkelen.

AFTER EIGHT KONFEKTKAKE: I videoen nederst i saken viser Kristine Ilstad fra DetSoteLiv.no deg hvordan du veldig enkelt lager den supergode After Eight-konfektkaken sin.  Foto: Shutterstock / Pinkyone
AFTER EIGHT KONFEKTKAKE: I videoen nederst i saken viser Kristine Ilstad fra DetSoteLiv.no deg hvordan du veldig enkelt lager den supergode After Eight-konfektkaken sin. Foto: Shutterstock / Pinkyone Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS.NOEr du redd for å ta ut kaken for tidlig? Eller er du kanskje en av dem som pleier å gjøre det? Da har vi funnet kaken som passer perfekt for deg!

Superpopulære Kristine Ilstad fra DetSoteLiv.no viser deg hvordan hun baker kaken som er så god at gjestene glemmer å pakke opp gavene julaften. Nemlig en konfektkake med After Eight! 

- Trikset her er at kaken må være bløt når den er ferdigstekt for å få riktig konsistens, selv om den da er for rå til å kunne tas ut av formen. Hvis kaken så settes i kjøleskapet over natten, stivner kaken og blir fast nok til å kunne deles i kakestykker. En klissete, mørk konfektkake med sjokoladeglasur er jo noe de fleste liker, sier Kristine til KK.no.

Hvis du vil imponere gjestene dine i julen, bør du sjekke videoen under!

LES OGSÅ: Her er idrettsjentenes snopfavoritter

 

Til info: Hver uke fram til jul får du noen av Norges fremste mateksperters beste triks - så kan du også imponere venner og familie med deilig mat i julen. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer