Trinny Woodall

Trinny Woodall (51): - Jeg tok pilleoverdose som 19-åring

TV-profilen fra «Trinny & Susannah - Oppdrag Norge» ville ta sitt eget liv fordi hun fryktet at hennes voldelige kjæreste ikke elsket henne lenger.

TRINNY WOODALL TOK PILLEOVERDOSE: Tv-stjernen avslører at hun prøvde å ta sitt eget liv som 19-åring.
TRINNY WOODALL TOK PILLEOVERDOSE: Tv-stjernen avslører at hun prøvde å ta sitt eget liv som 19-åring. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Etter å ha hjulpet nordmenn å lære å kle seg i den populære TV-serien «Trinny & Susannah - Oppdrag Norge» har Trinny Woodall (51) blitt et kjent navn her til lands.

Tidligere har moteeksperten, som også deltok på KK-dagen i 2012, snakket åpent om at hun i oppveksten slet tungt med alkohol- og rusmisbruk, og at dette holdt på å ta knekken på henne.

POPULÆR TV-DUO: Trinny Woodall og Susannah Constantine har blitt kjente fjes i Norge etter suksessen med tv-serien "Trinny & Susannah: Oppdrag Norge".
POPULÆR TV-DUO: Trinny Woodall og Susannah Constantine har blitt kjente fjes i Norge etter suksessen med tv-serien "Trinny & Susannah: Oppdrag Norge". Vis mer

Nå avslører Woodall at hun som 19-åring var i et svært dårlig forhold med en 23 år eldre mann, og at det giftige forholdet nesten fikk henne til å begå selvmord.

- Han var ganske ofte voldelig mot meg. Det var hans form for kontroll. Etterhvert trodde jeg at han ikke elsket meg lenger og endte opp med å ta masse piller, avslørte hun på showet sitt på israelsk TV søndag, ifølge The Sun.

PÅ KK-DAGEN: Her er Trinny på Folketeateret i Oslo under KK-dagen i 2012.
PÅ KK-DAGEN: Her er Trinny på Folketeateret i Oslo under KK-dagen i 2012. Vis mer

- Jeg var bevisstløs, og han snudde seg til søsteren og svogeren min og sa: «Pass på den jævla søsteren din», så forsvant han.

LES OGSÅ: Hårfjonene som får deg til å se 10 år eldre ut

Eks-mannen døde plutselig

Til tross for hendelsen klarte ikke Trinny å bryte kontakten.

- To uker senere dro jeg tilbake til ham, og var kjæreste med ham ett år til. Han hadde en makt over meg, forklarte hun, ifølge nettstedet.

I dag har den britiske programlederen vært edru i 23 år, og de to siste årene har hun vært kjæreste med den styrtrike kunstsamleren Charles Saatchi (71).

FANT LYKKEN. Trinny har funnet lykken med Charles Saatchi, som er eksmann til tv-kokk Nigella Lawson.  Foto: Xposure
FANT LYKKEN. Trinny har funnet lykken med Charles Saatchi, som er eksmann til tv-kokk Nigella Lawson. Foto: Xposure Vis mer

Woodall har datteren Lyla fra et ti år langt ekteskap med musikeren Johnny Elichaoff.
Etter skilsmissen forble eksene nære venner, og sjokket var stort for Trinny da han plutselig døde uventet i november i fjor.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer