Livsstil

Trodde du hun hadde verdensrekorden?

Nei, det er faktisk en annen som har fått nettet til å kræsje...

KIM KARDASHIAN HADDE SOM MÅL OM Å FÅ INTERNETT TIL Å BRYTE SAMMEN: Likevel er det den koreanske popstjernen Psy som nesten nærmer seg et kræsj... Foto: All Over Press
KIM KARDASHIAN HADDE SOM MÅL OM Å FÅ INTERNETT TIL Å BRYTE SAMMEN: Likevel er det den koreanske popstjernen Psy som nesten nærmer seg et kræsj... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Du har helt sikkert sett rumpa hennes ta imot en stråle med champagne i det siste, på coveret av Paper Magazine. Ifølge magasinet var målet å få internett til å kræsje.

Likevel er det ikke Kim Kardashian (34) vi har klikket mest på i år.

Selv om hun kommer på en god andreplass over kvinner vi har googlet, etter skuespiller Jennifer Lawrence, ifølge motemagasinet Vogue, er det en helt annen person som har fått tastaturet til å koke.

BREAK THE INTERNET?: Det var det koreanske Psys Gangnam Style som gjorde.
BREAK THE INTERNET?: Det var det koreanske Psys Gangnam Style som gjorde. Vis mer

Koreansk popstjerne til topps

Hvis vi legger på et par milliarder klikk, er det hos koreanske Psy det skjer. Siden han slo gjennom med monsterhiten Gangnam Style i 2012, har musikkvideoen slått alle rekorder på YouTube.

Låta har blitt sett mer enn 2.1 milliarder ganger. Ifølge Google YouTube har det vært så mye trøkk, at nettsiden har sett seg nødt til å oppgradere maskinvaren.

Da nettstedet for opplastning, visning og deling av videoklipp  ble lansert i 2005, var det nemlig ingen som hadde tatt høyde for 2,147,483,647 klikk på bare èn video.

- Det er som speedometeret i en bil, når den ruller over den siste nier'n, så tilbakestilles den, sier YouTubes talsperson Matt McLernon til The Wall Street Journal.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer