Jeans

Tynnebukser = bedre enn sex

Å få på seg gamle jeans igjen, slår sex ned i støvlene.

Mer enn en fjerdedel av britiske kvinner mener at det å komme seg inn i jeans man aldri trodde ville passe igjen, føles bedre enn sex, ifølge en ny undersøkelse gjengitt av britiske Telegraph.

Er disse verdt 15000?

30 prosent av kvinnene i undersøkelsen avslørte at de fantaserer mer om å slanke seg inn i buksene de sparer på selv om de ikke passer lenger, enn om hollywoodkjekkaser som Brad Pitt og George Clooney.

35 prosent innrømte at de har et par jeans som ikke passer lenger, men som de beholder tilfelle de kommer inn i dem igjen, såkalte troféjeans.

Slik kjøper du perfekte jeans

Bedre enn forfremmelse

Da kvinnene ble spurt om hvordan det ville føles å ta på trofébuksene igjen, sa over 29 prosent at det ville være bedre enn sex, nesten 29 prosent mente det ville slå det å få en bedre stilling på jobb, nesten 21 prosent trodde det ville toppe bestevenninnens bryllup, over 20 prosent mente det ville føles bedre enn å vinne i Lotto, mens bare 11 prosent mente det ville overgå et frieri.

Undersøkelsen avslørte at en gjennomsnittskvinne eier fem par jeans, og ti prosent av kvinnene hadde jeans som hadde vart lenger enn deres lengste forhold.

Derfor passer ikke buksa

Motivasjonsverktøy

- Kvinner blir glad i den jeansen de vet de ser bra ut i, og som de føler seg vel i, sier Laura Bryant fra Special K, som utførte undersøkelsen.

- De bruker buksene som et mål og et motivasjonsverktøy når de slanker seg, og det spiller ingen rolle hvor gamle buksene er. Undersøkelsen viser hvilket endorfinrush kvinner får når de når målet om å passe inn i gamle bukser, og det faktisk kan føles bedre eller like bra som andre gode opplevelser i livet, sier Bryant.

Shopping er også bedre...

Og ikke nok med det ... Amerikanske kvinner setter shopping høyere enn sex, viser en undersøkelse på nettstedet Health.com. En britisk undersøkelse viste at røyksugne europeere heller vil gå uten sex en måned enn uten røyk. Det fikk nettmagasinet Health.com til å undersøke hva deres ikke-røykende lesere setter høyere enn sex.

Og resultatet kan virke noe foruroligende. Kvinner vil nemlig heller sove, trene og shoppe, hvis de får valget.

- Hver gang du shopper, er det en helt ny opplevelse, sier Sandra Leiblum ved the Center for Sexual and Marital Health ved Robert Wood Johnson Medical School og medforfatter av Getting the Sex You Want til nettmagasinet Health.

Hun er ikke det minste overrasket over resultatet.

- For mange kvinner er sex blitt rutinemessig og forutsigbart, sier hun.

Trening til lyst

Når det gjelder joggeturen eller pilates-timen, så frigjør vi som kjent lysthormener, også kalt endorfiner. Dette gjør treningsøkten tilfredstillende, i likhet med at den gir oss en samvittighet ren som snø.

- Endorfinene gjør at det føles så bra i kroppen, også etter økten. Etter sex, derimot, kan mange kvinner føle seg litt selvbevisste, sier Sandra Leiblum. undefined
Til forsiden