Ansikt

Unn deg litt glamour

Når du trenger litt luksus, er disse produktene løsningen.

Unn deg litt glamour
Publisert
Sist oppdatert
Guerlains vinterkolleksjon oser av luksus og glamour. Pudderet, La Poudre, c'est Moi er selve kronjuvelen. Det er en reproduksjon av pudderet fra 1925, som opprinnelig var en hyllest til solkongen Louis XIV. Pudderet kommer i verdens fineste etui og inneholder fragmenter av ekte, hvit safir. Passer til alle hudtyper og lover å gjøre deg oppsiktsvekkende vakker (kr 545).


Clarins concealer, Éclat Minute Instant Light løser problemet med mørke ringer under øynene (kr 210).


Red Delicious fra DKNY kommer i rød, syndig, epleformet flakong, både for ham og henne. Hennes har duftnoter fra blant annet vanilje, roser og fiolkronblader (kr 260/30 ml). Han skal lukte sexy maskulint av eplelikør, sandeltre, mose og iris (kr 250/30 ml).


Elizabeth Ardens kolleksjon Jewels & Velvet passer perfekt til lange, mørke kvelder med høye hæler og stettglass med boblende innhold.

Skimmerpudderet Sheer gir huden en strålende glød og kommer i et eksklusivt rødt etui (kr 280).


Age Logic Yeux fra Guinot lover å hjelpe deg med bekjempelsen av aldringstegn rundt øynene. Den hevder å kunne reversere den cellulære aldringsprosessen og gi nytt liv til de cellene som har gått i dvale.

I tillegg tilfører kremen masse fuktighet (kr 590/15 ml).

Unn deg litt glamour
Unn deg litt glamour
Unn deg litt glamour
Foto: Leverandørene
Foto: Leverandørene Vis mer
Unn deg litt glamour
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer