Sex

Unngå å bli vanedyr i senga

Med disse triksene i ermet blir sexen aldri forutsigbar.

En liten vri når dere har sex kan gjøre mer enn du tror.  Foto: www.imagesource.com
En liten vri når dere har sex kan gjøre mer enn du tror. Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sexlivet stagnerer naturlig i ethvert etablert forhold, men som med alt annet: Forandring fryder! Disse triksene gjør det lettere å variere.
 • Sex i det fri
 • Sex med klær på
 • Sex uten akrobatikk
 • Den store supersex-guiden
 • Iii haa

  Krydre stillingen der hun sitter øverst ved at hun sitter helt oppreist med hendene fri, for eksempel bak hodet. Tenk tøff cowboy på hesteryggen og knip beina inntil siden hans for støtte.

  Bakvendtland

  Når hun er øverst, prøv en ny liten tvist, nemlig bakvendt cowboy. Dette skjer ved at hun setter seg på fanget hans, med ryggen til ham. Beina holder hun samlet mellom hans, mens hun beveger seg rytmisk opp og ned. Han kan med fordel sitte på en stol, det er enklere.

  Helt på g

  Når hun sitter øverst, så kan hun lene seg tilbake for å stimulere g-punktet maksimalt. Ekstrabonusen er brystene hennes vil se absolutt fantastiske ut.

  Stopp en halv

  Rett før klimaks, saktne farten i ti sekunder, før dere fortsetter der dere slapp. Gjør dette flere ganger inntil dere ikke klarer å holde dere lenger og lar orgasmene komme.

  Fantasiland

  Skriv ned to setninger som setter scenen for en fantasi en av dere har. Be deretter din partner om å skrive de neste to setningene. Det faktum at dere aldri vet hva som kommer til å skje videre vil pirre dere og virke som et forspill.

  Pump it up

  Dersom hun krysser anklene sine i en hvilken som helst sexposisjon, så strammes bekkenmusklene. Dette gjør at han oppleves større for henne samtidig som egoet hans vil få en oppsving fordi det kjennes som om han må bane seg vei.

  Litt sensualitet

  Pust dypt inn og ut ti ganger slik at du virkelig slapper av i underlivet. Gjør dette når du kjenner at du nærmer deg klimaks.

  O-o-orgasme

  La hodet ditt henge ned langs sengekanten mens dere har sex. Det øker blodtilførselen til hodet og får deg til å puste annerledes, hvilket er med på å øke opphisselsen.

  Finn rytmen

  Finn rytmen under oralsex. Å kunne følge rytmen i bevegelsene den andre gjør øker sjansen for orgasme, fordi det gjør det lettere å puste, stønne og bevege hoftene i takt med det som skjer.

  Prinsessen på erten

  I misjonærstillingen, legg en pute under rumpa hennes. Hvem sa at misjonæren var kjedelig?

  Bruk et timeglass

  Innta den beryktede 69-stillingen hvor den ene står omvendt vei over den andre, slik at dere begge har tilgang til hverandres edlere deler. Snu timeglasset og bytt på å gi hverandre ett minutts stimuli. Fortsett til dere nærmer dere klimaks.

  Steng butikken

  Hold beina samlet under akten. På denne måten øker sjansene for at du kan få en ekstra intens orgasme fordi du trigger g-punktet.

  Ikke løft en finger

  Legg deg tilbake og gjør ingenting. Å ikke prøve å oppnå orgasme er den enkleste måten å få en på.

  Rollebytte

  Hvis du pleier å være aktiv, vær passiv og omvendt. At dere ikke alltid inntar den sammen rollen er den beste måten å snu fokus på og få økt variasjon.

  I kveld, kjære

  Ha sex når dere er slitne. Når dere er skikkelig trøtte og daffe vil orgasmene kunne vare lenger.

  Sakte film

  Bruk et minutt eller to på å gjøre det dere pleier å bruke to sekunder på. Å bevege dere i sakte film gjør dere bevisst hver eneste følelse. LES OGSÅ:
 • Kunsten å gå bakveien
 • Fetisjer til lyst og latter
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Få spontaniteten tilbake i sexlivet
 • 21 små triks for storslagen sex
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.