KAN SKADE HÅRET: Men hvis du velger riktig type strikk og varierer hvor høyt du fester hestehalen, minimerer du slitasjen. Foto: All Over Press
KAN SKADE HÅRET: Men hvis du velger riktig type strikk og varierer hvor høyt du fester hestehalen, minimerer du slitasjen. Foto: All Over Press Vis mer

Hestehale

Unngå daglig bruk av disse

Visste du at hårstrikker med metallskjøt skader håret ditt?

Publisert
Nesten alt du gjør for å style håret ditt kan være skadelig.

Stjernene bleker håret sitt tørt i sommer. Men selv om du ikke lysner håret til det ligner mer på stålull enn hår i teksturen, er dagligdagse stylingtriks mer eller mindre skadelige de også.

DÅRLIG ALTERNATIV: Metallskjøt i strikken utsetter håret ditt for unødig slitasje.
DÅRLIG ALTERNATIV: Metallskjøt i strikken utsetter håret ditt for unødig slitasje. Vis mer

Hårstrikken kan skade

Du visste sikkert at du risikerer å knekke hårstrå når du tupérer håret, og at du bør beskytte håret med varmebeskyttende produkter før du går løs på det med krølltang eller rettetang.

Men visste du at valget av hårstrikk kan utgjøre en forskjell?

Velg en strikk uten metallskjøt for å minimere skadene du påfører håret når du setter det opp i en av tidens mest populære og enkle frisyrer; hestehalen.Metallskjøten kan nemlig skjære av flere hårstrå, og den sliter mye mer på håret enn en strikk uten skjøt. Stadig flere butikker selger disse strikkene nå, så gjør håret ditt en tjeneste og skaff deg skjøtefrie strikker.

Du kan også sette opp håret helt uten strikk, for eksempel med en kjempestor hårnål. Genialt!

Varier hestehalehøyden

For å unngå slitasje bør du også variere hvor du plasserer hestehalen. Prøv for eksempel en kjempehøy og fyldig hårtopp eller en lav, rufsete variant.

Du kan også utvide hestehalerepertoaret ditt med disse 14 variantene, så er risikoen mindre for at du sliter håret på akkurat samme sted hver gang du setter det opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer