Fotball

Unngå fotballsex-fella

Føler du at fotball på tv tærer på sexlivet? Slik unngår du det.

Sjansen er stor for at det blir laber stemning for sex dersom du lar deg irritere av at han ser fotball - og viser det. Foto: Image Source
Sjansen er stor for at det blir laber stemning for sex dersom du lar deg irritere av at han ser fotball - og viser det. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
UNNGÅ SEXDREPERNE:
 • Endre oppførsel. Som par er det lett å bli sittende fast i den samme hengemyra. Når han sitter foran tv-en og det smeller i veggene, da er det å bli oppmerksomhetssyk og glefse når han ikke lytter. Overrask ham i stedet med å si at du gleder deg til å ha tid sammen med ham etter kampen og gå og gjør noe du synes er gøy.
 • Berør hverandre. Ikke vær redd for å gi ham en klem eller stryke ham på armen når han ser på fotball. Det gir god stemning og bekrefter nærhet og hengivenhet, det gjør det også om du henter ham en øl. Klisjeen med den «gode» kona som henter mannen øl under fotballkampen har fått et ufortjent dårlig rykte, så hvorfor ikke ta brodden av den? - Berøring kan også skape en lett erotisk stemning, men trenger ikke føre til sex selv om mange menn tror det og mange kvinner frykter det, sier KKs egen sex- og samlivsekspert, psykolog Peder Kjøs.
 • Ikke vær buddies. Dersom du frykter at han helst ville hatt en kjæreste som så alle kampene sammen med ham, mens dere hadde rapekonkurranser og knipset ostepop på hverandre - hvorfor er han da ikke sammen med bestekameraten sin? Husk også at raping osv. ikke får det til å slå gnister mellom dere, dersom du har planer om å gå direkte fra fotball til sex.
 • Vær positiv. Når du prater kan det være en idé å pakke det negative inn i to positive budskap, som om du serverer ham en sandwich. Kanskje liker du at han holder volumet på et akseptabelt nivå, men irriterer deg over at han smuler og roter til hele stua når det står på.
 • Vær tolerant. Det betyr for eksempel at du ser det positive i at kjæresten din tilbringer fredagskvelden hjemme hos deg, foran tv-en, fremfor på pub med gutta eller det positive i at du kan gå ut med venninnene dine både mandag, tirsdag og onsdag. Det er noe i lufta om dagen, og da mener vi ikke pollen. Med Champions League og den norske tippeligaen i full gang, tilbringer mange menn timevis foran tv-skjermen. Men fortvil ikke, her er rådene som gjør at dere unngår at hans fotballinteresse går på bekostning av sexlivet.
 • Supersex på en helg
 • Sex til nye høyder
 • Orgasmens ABC
 • Slik blir du god i senga
 • 21 små triks for het sex
 • 1. Koble ut når han er opptatt

  Den kanskje største forskjellen på kvinner og menn når det kommer til sex er denne: kvinner må koble ut for å ha sex, mens menn kobler ut når de har sex, ifølge den amerikanske sexeksperten Ian Kerner. Så mens mannen din ser på fotball, hvorfor ikke koble ut litt selv? Dette øker sjansene for at kvelden ender med en hyrdestund betraktelig. Ta deg et deilig bad eller legg deg i sengen og slapp av litt. Gi deg tid til å koble ut dagens små og store gjøremål, så er sjansen større for at du tar ham hjertelig imot når tv-en endelig er avslått.Eller: Lad opp til en romantisk kveld med din kjære, sammen med de andre frustrerte fotballfruene.-Benytt anledningen til å gjøre noe sammen med venninnene dine, prøv å se på det som at du har fått litt «fri», ikke at han har forlatt deg. Og går det ikke an å se det som litt søtt, da? Er det ikke litt koselig og gutteaktig at han har noe han brenner for, selv om du ikke deler eller forstår interessen? spør KKs samlivsekspert, Peder Kjøs.

  2. Skap god stemning

  I stedet for å kjefte din kjære huden full når han benker seg foran tv-apparatet, vær raus mot ham og husk hvor fint du har det når du ser en dobbeltepisode av Sex og Singelliv.- Prøv å ikke konkurrere om oppmerksomheten hans eller bli sur og ødelegge gleden for ham - da er faren stor for at han synes du er irriterende og lite raus. Du har kanskje noen slike interesser selv, også? Vær litt raus, så setter du en standard han må følge opp når det er du som vil fordype deg i ditt eget en stund, råder Peder Kjøs. Han synes det må gå an å tolerer at partnere er opptatt av noe annet i en liten periode. - Det må du gi ham lov til - så lenge det ikke er slik hele tiden eller alt for mye, selvfølgelig, sier Kjøs.

  3. Kjør showtime

  Har han endelig sett ferdig kampen? Sjansen er stor for at han nå er i modus for sex. Dersom du er nybadet, iført ditt lekreste undertøyssett og er lettere opphisset, hvorfor ikke ha spontan sex?Dersom du kommer rett fra jentekveld, så kan et deilig forspill være akkurat det du trenger for å komme i den rette stemningen. Han er antagelig klar for å yte deg en gjentjeneste etter at han har fått kose seg med favorittsporten sin hele kvelden. Med enkle triks kan du etter all sannsynlighet lokke ham til dine sydlige breddegrader. Husk også, som nevnt overfor, at kvinner spesielt ofte trenger å være avslappet for å ha lyst på sex. Hva med en himmelsk massasje eller masse deilig kyssing, som oppladning til noe mer? Dere kan også gå på skattejakt på hverandres kropper og finne nye erogene soner. Kanskje kan en kveld som denne være en kjærkommen anledning til å teste ut noen nye sexposisjoner, prøve ut den gode gamle misjonærstillingen med en vri eller kanskje kan dere prøve å finne det beryktede g-punktet . Husk også at sex er god trening, særlig dersom du benytter deg av noen enkle triks – og bra for helsa. LES OGSÅ:
 • Framtidens sex
 • Sexen som varer hele uken
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik holder du forholdet hett
 • Sex uten komplekser
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.