Neglelakk

Vårens hotteste neglelakktrender

Her er fargene som gjelder akkurat nå.

HOT MED HVITT: Hvitt er blant de hotteste neglelakkfargene denne sesongen. Sjekk hvilke andre farger som er i skuddet nedover i saken. Foto: Amanda Schwab/Startraksphoto.com
HOT MED HVITT: Hvitt er blant de hotteste neglelakkfargene denne sesongen. Sjekk hvilke andre farger som er i skuddet nedover i saken. Foto: Amanda Schwab/Startraksphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, vi elsker vår.

Og sommer.

Og neglelakker i friske, vakre, sterke farger.

Heldigvis er våren fargerik på negletrendefronten også i år, så fram med lakken og pynt deg vårglad. Jo snarere, jo bedre. 

LES OGSÅ: Slik får du lakken til å tørke fortere

Oransje

Det er ikke bare på leppene vi får se mye oransje de neste månedene. En av de aller, aller hotteste fargene du kan pryde neglene med i vår, er nemlig nettopp oransje.

SUPER BONUS: Neonfarger på neglene gjør at du ser brunere ut – et supert triks nå som vi viser fram mer hud og kanskje gjerne vil se litt sommerbrune ut.  Foto: Adele Cappelen Blystad
SUPER BONUS: Neonfarger på neglene gjør at du ser brunere ut – et supert triks nå som vi viser fram mer hud og kanskje gjerne vil se litt sommerbrune ut. Foto: Adele Cappelen Blystad Vis mer

Fingerneglene skal være oransje, og tåneglene skal være oransje. Man kan på mange måter si at oransje er det nye svart, og det har ikke noe med Netflix-serien å gjøre, understreker Voxxi.com.

LES OGSÅ: Slik bruker du trendfargen oransje

HVITT: Prøv hvite negler i år. Klassisk, vakkert, men med en liten edge.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
HVITT: Prøv hvite negler i år. Klassisk, vakkert, men med en liten edge. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

Hvitt 

En annen supertrendy farge å satse på i vår, er hvitt. Enten du går for helt hvite negler uten noe ekstra eller velger å pynte dem opp med strass, glitter eller grafiske mønstre, er hvite negler uansett en innertier. 

Du kan også bruke hvitt som underlag og så legge en annen farge oppå for å få den til å komme tydeligere fram. Særlig med pasteller er dette en kjent og kjær teknikk for neglelakkelskere. 

LES OGSÅ: Ikke kast den gamle neglelakken

MARINEBLÅTT: Ikke alle mørke farger er like. Marineblått gir deg en litt mykere look enn helsvart. Klassisk og pent til enhver anledning. Foto: REX/Charlotte Summers/All Over Press
MARINEBLÅTT: Ikke alle mørke farger er like. Marineblått gir deg en litt mykere look enn helsvart. Klassisk og pent til enhver anledning. Foto: REX/Charlotte Summers/All Over Press Vis mer

Blått

Marineblått var en av de mest brukte fargene under moteuka i New York forrige måned, og dette er nok en farge vi kommer til å se mye av framover.

Selv om de mørkeste variantene er nesten svarte, er det noe litt mindre hardt med disse marineblå tonene. Blått er ikke bare lett å matche med det meste, men det er også en farge vi i Norge ser ut til å være veldig glade i.

LES OGSÅ: Trenger ikke å tørke mellom strøkene 

KNALL: Få ting løfter humøret som en skikkelig knall rosafarge på neglene.  Foto: frankdaniels - Fotolia
KNALL: Få ting løfter humøret som en skikkelig knall rosafarge på neglene. Foto: frankdaniels - Fotolia Vis mer

Knall rosa

En klassiker som alltid kan løfte humøret noen hakk er knall rosa, og dette er en stor trend også i vår. Heldigvis.

Når skylaget forhåpentligvis letter og slipper gjennom solstrålene, er det lite som er så vårbekreftende som knall rosa negler, både på fingre og tær.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer